بررسی عوامل موثر بر پذیرش امضای الکترونیک در دفاتر اسناد رسمی (مطالعه موردی دفاتر اسناد رسمی استان آذربایجان شرقی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عوامل موثر بر پذیرش امضای الکترونیک در دفاتر اسناد رسمی (مطالعه موردی دفاتر اسناد رسمی استان آذربایجان شرقی) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عوامل موثر بر پذیرش امضای الکترونیک در دفاتر اسناد رسمی (مطالعه موردی دفاتر اسناد رسمی استان آذربایجان شرقی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل موثر بر پذیرش امضای الکترونیک در دفاتر اسناد رسمی (مطالعه موردی دفاتر اسناد رسمی استان آذربایجان شرقی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عوامل موثر بر پذیرش امضای الکترونیک در دفاتر اسناد رسمی (مطالعه موردی دفاتر اسناد رسمی استان آذربایجان شرقی) :

تعداد صفحات :۲۲

چکیده مقاله:

با توجه به اینکه فناوری نوین ثبت از جمله امضای الکترونیکی می تواند سهم قابل ملاحظه ای در افزایش کارایی و اثربخشی فعالیت های دفاتر ثبت اسناد رسمی و ادارت ثبت اسناد و املاک ایفا می کند. هدف تحقیق حاضر بررسی عوامل موثر بر پذیرش امضای الکترونیک در دفاتر اسناد رسمی استان آذربایجان شرقی می باشد. تحقیق حاضر از نظر هدف تحقیقی کاربردی از نوع توصیفی ودر زمره مطالعات میدانی می باشد. جامعه آماری شامل ارباب رجوع ادارات ثبت اسناد و املاک استان آذربایجان شرقی می باشد .که با توجه به نامعلوم بودن و بالابودن تعداد اعضای جامعه آماری فرض بر نامحدود بودن آن می باشد. که تعداد نمونه آماری، ۳۸۴ نفر تعیین گردید. برای انتخاب نمونه از روش نمونه گیری تصادفی استفاده شد و ابزار جمع آوری تحقیق پرسشنامه می باشد که بر اساس مبانی پذیرش فناوری و با مرور بر تحقیقات انجام شده در زمینه پذیرش فناوری اطلاعات توسط محقق طراحی گردیده است. برای آزمون فرضیات ازآزمون رگرسیون و برای اولویت بندی بین متغیرها از آزمون رتبه بندی فریدمن استفاده گردید.نتایج حاصل از آزمون فرضیات تحقیق نشان می دهد بین متغیرهای سودمندی استفاده، سهولت استفاده ، امنیت، اعتماد، سازگاری و ارتباط شغلی، هنجار و تصویر ذهنی، آزمون پذیری و اختیاری بودن با پذیرش امضای الکترونیک رابطه معنادار و مثبت وجود دارد. که بیشترین تاثیر مربوط به متغیر امنیت و کمترین تاثیر مربوط به متغیر هنجار و تصویر ذهنی می باشد. لذا توجه به این عوامل می تواند در توسعه بکارگیری امضای الکترونیک به تصمیم گیرندگان در سطح خرد وکلان سازمانی کمک نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.