بررسی تأثیر سرمایه فکری و به کارگیری هوش هیجانی بر عملکرد سازمانی (مطالعه موردی: سازمان تأمین اجتماعی بجنورد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تأثیر سرمایه فکری و به کارگیری هوش هیجانی بر عملکرد سازمانی (مطالعه موردی: سازمان تأمین اجتماعی بجنورد) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تأثیر سرمایه فکری و به کارگیری هوش هیجانی بر عملکرد سازمانی (مطالعه موردی: سازمان تأمین اجتماعی بجنورد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تأثیر سرمایه فکری و به کارگیری هوش هیجانی بر عملکرد سازمانی (مطالعه موردی: سازمان تأمین اجتماعی بجنورد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تأثیر سرمایه فکری و به کارگیری هوش هیجانی بر عملکرد سازمانی (مطالعه موردی: سازمان تأمین اجتماعی بجنورد) :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

هر مقاله باید دارای یکخلاصه باشد که در یک پاراگراف تهیه گردیده، دارای حواشی ۳۰ میلیمتری از لبه راست و ۲۵ میلیمتری از لبه چپ باشد. این بخش باید بصورت مستقل بیانگر موضوع، اهداف، روش تحقیق و دستاوردهای مقاله باشد ولی یک مقدمه تلقی نمی گردد. فونت این بخش از نوع (B Nazanin 12pt) می باشد. افزایش شناخت و به کارگیری افراد با سرمایه فکری و هوش بالا به سازمان ها کمک می کند تا کاراتر، اثربخش تر، پربازده تر و نوآورتر باشد. افزون بر این، موفقیت شرکت ها به میزان بیشتری به مدیریت راهبردی سرمایه فکری بستگی دارد. با توجه به اهمیت سرمایه فکری و داشتن هوش هیجانی بالا برای کارکنان و مدیران سطوح مختلف سازمان، پژوهش حاضر با هدف بررسی تأثیر عوامل سرمایه فکری و هوش هیجانی بر عملکرد سازمانی انجام گرفته است. روش این پژوهش از نوع هدف، کاربردی و از نظر ماهیت توصیفی- پیمایشی و از شاخه میدانی می باشد. جامعه پژوهش حاضر، کارکنان سازمان تأمین اجتماعی شهر بجنورد می باشد و با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی ساده، حجم نمونه ۱۳۱ نفر تعیین گردید. همچنین، در این تحقیق از پرسشنامه برای ابزار جمع آوری داده ها، استفاده شده است و پایایی آن، با استفاده از آزمون کرونباخ محاسبه گردید. برای آزمون فرضیات نیز، از روش تی استیودنت استفاده شده است. نتایج حاصل از تحلیل فرضیه ها حاکی از آن است که، عوامل سرمایه فکری و ابعاد آن (سرمایه انسانی، سرمایه ساختاری، سرمایه ارتباطی) و هوش هیجانی(خود آگاهی، خود مدیریتی، آگاهی اجتماعی، مدیریت روابط) بر عملکرد سازمان تأمین اجتماعی تأثیر می گذارند و از نظر اهمیت نیز با استفاده از آزمون فریدمن، سرمایه ارتباطی بیشترین تأثیر را بر عملکرد سازمان، در بین ابعاد سرمایه فکری داشت و در بین ابعاد هوش هیجانی نیز، مدیریت روابط بیشترین تأثیر را دارا بود. در حالت کلی نیز، هوش هیجانی تأثیر و اهمیت بیشتری را نسبت به سرمایه فکری بر عملکرد سازمان، از دید پاسخ دهندگان دارا بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.