ارزیابی میزان آمادگی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران در استقرار سیستم مدیریت دانش با استفاده از مدل هولت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی میزان آمادگی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران در استقرار سیستم مدیریت دانش با استفاده از مدل هولت دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی میزان آمادگی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران در استقرار سیستم مدیریت دانش با استفاده از مدل هولت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی میزان آمادگی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران در استقرار سیستم مدیریت دانش با استفاده از مدل هولت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی میزان آمادگی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران در استقرار سیستم مدیریت دانش با استفاده از مدل هولت :

تعداد صفحات :۲۶

چکیده مقاله:

امروزه مدیریت دانش تبدیل به مزیتی رقابتی برای سازمان ها شده و بسیاری از مدیران نقش اساسی دانش را در کسب مزیت رقابتی درک کرده اند. با این وجود اگر زیر ساخت ها و چینش فرآیندهای سازمان مناسب نباشد، حاصلی جز اتلاف منابع انسانی و مالی در پی نخواهد داشت. بنابراین ضروری است سازمان ها قبل از هر چیز میزان آمادگی خود را جهت استقرار چنین سیستمی بسنجند. این سنجش در واقع بیانگر وضعیت فعلی سازمانی در عوامل مؤثر بر موفقیت یک سیستم مدیریت دانش می باشد. بنابراین این تحقیق با هدف بررسی میزان آمادگی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران در استقرار سیستم مدیریت دانش با استفاده از مدل هولت انجام شد. جامعه آماری تحقیق شامل کارکنان ستادی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران واقع در شهر تهران می باشد که در حدود۴۰۰ نفر بوده و نمونه آماری با استفاده از فرمول کوکران ۱۶۰ نفر بدست آمد. روش تحقیق توصیفی پیمایشی و از پرسشنامه محقق ساخته استفاده شد. روایی پرسشنامه بر اساس اعتبار محتوایی با استفاده از تأیید متخصصان امر تأیید و پایایی آن نیز ۰/۷۸۵ بدست آمد که مورد تأیید است. برای تحلیل فرضیات از آزمونهای میانگین و تی استفاده شد. نتایج نشان داد که از پنج بعد کلی آمادگی سازمان جهت استقرار سیستم مدیریت دانش، سازمان در متغیرهای محتوایی و متغیرهای مربوط به گرایش به مدیریت دانش از آمادگی مطلوب برخوردار است و در متغیرهای مربوط به اشخاص از آمادگی نسبی برخوردار است؛ اما شرایط در مورد متغیرهای زمینه ای و فرآیندی نا مساعد است و نیاز به توجه سریع جهت رسیدن به مرز آمادگی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.