بررسی وضعیت و میزان هم خوانی برنامه درسی قصد شده، اجراشده و کسب شده در دروس کار و فناوری تفکر و پژوهش پایه ششم ابتدایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی وضعیت و میزان هم خوانی برنامه درسی قصد شده، اجراشده و کسب شده در دروس کار و فناوری تفکر و پژوهش پایه ششم ابتدایی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی وضعیت و میزان هم خوانی برنامه درسی قصد شده، اجراشده و کسب شده در دروس کار و فناوری تفکر و پژوهش پایه ششم ابتدایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی وضعیت و میزان هم خوانی برنامه درسی قصد شده، اجراشده و کسب شده در دروس کار و فناوری تفکر و پژوهش پایه ششم ابتدایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی وضعیت و میزان هم خوانی برنامه درسی قصد شده، اجراشده و کسب شده در دروس کار و فناوری تفکر و پژوهش پایه ششم ابتدایی :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

هدف این پژوهش بررسی وضعیت و میزان هم خوانی برنامه های درسی قصد شده ۲ ، اجراشده ۳ و کسب شده ۴ دردروس کار و فناوری تفکر و پژوهش پایه ششم ابتدایی است. روش پژوهش از نوع توصیفی تحلیلی و جامعه آماری شامل کلیه اسناد دروس یاد شده، معلمان و دانش آموزان پایه ششم ابتدایی شهر قوچان بود. نمونه آماری شامل کلیه اسناد، ۲۸ معلم و ۲۴۱ دانش آموز و روش نمونه گیری از نوع خوشه ای چند مرحله ای بود. ابزار گردآوری داده ها شاملمشاهده، مصاحبه و چک لیست های محقق ساخته بود که روایی چک لیست ها به ترتیب ۸۷ ، ۸۶ و ۹۱ درصد و میزانپایایی چک لیست ها با استفاده از ضریب آلفای کرانباخ محاسبه شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی)درصدو میانگین حسابی وزنی( و برای بررسی تفاوت میانگین هر کدام از عناصر برنامه درسی از آزمون T تک نمونه ای و جهت بررسی تفاوت میانگین معلمان زن و مرد و تفاوت میانگین ها در سه حیطه شناختی، نگرشی و مهارتی در دانش آموزان دختر و پسر از آزمون T گروه های مستقل استفاده شد. برای بررسی میزان هم خوانی برنامه ها از ضریب همبستگیپیرسون استفاده شد. نتایج نشان داد که هر سه برنامه در هر دو درس در سطح کیفی مطلوب بودند. نتایج بررسیتفاوت میانگین ها در برنامه درسی اجرا شده نشان داد که تفاوت معناداری بین معلمان زن و مرد وجود نداشت و در برنامه درسی کسب شده درس کار و فناوری، در حیطه شناختی دختران از دانش نظری بیشتر و در حیطه مهارتی،پسران از توانایی عملکردی بیشتری برخوردار بودند. میزان هم خوانی برنامه های درسی قصد شده و اجرا شده در هر دو درس در تمامی عناصر برنامه درسی مثبت و در حد بالایی)نزدیک به ۱+( است که این میزان در درس کار و فناوری در عنصر محتوا و در درس تفکر و پژوهش در در عنصر اهداف بیشتر از سایر عناصر می باشد. همچنین میزان هم خوانیبرنامه های درسی قصد شده و کسب شده در دروس فوق در تمامی حیطه ها مثبت و در درس کار و فناوری در حیطه شناختی و در درس تفکر و پژوهش در حیطه نگرشی هم خوانی بیشتری ملاحظه گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.