بررسی و مقایسه تاثیر واکنش شیمیایی حاصل از خوردگی میکروبی باکتریSRB و خوردگی شیمیایی در آب صنایع (بررسی برج خنک کننده نیروگاه بیستون و سنندج)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و مقایسه تاثیر واکنش شیمیایی حاصل از خوردگی میکروبی باکتریSRB و خوردگی شیمیایی در آب صنایع (بررسی برج خنک کننده نیروگاه بیستون و سنندج) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و مقایسه تاثیر واکنش شیمیایی حاصل از خوردگی میکروبی باکتریSRB و خوردگی شیمیایی در آب صنایع (بررسی برج خنک کننده نیروگاه بیستون و سنندج)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و مقایسه تاثیر واکنش شیمیایی حاصل از خوردگی میکروبی باکتریSRB و خوردگی شیمیایی در آب صنایع (بررسی برج خنک کننده نیروگاه بیستون و سنندج)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و مقایسه تاثیر واکنش شیمیایی حاصل از خوردگی میکروبی باکتریSRB و خوردگی شیمیایی در آب صنایع (بررسی برج خنک کننده نیروگاه بیستون و سنندج) :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

پدیده خوردگی واکنش شیمیایی یا الکتروشیمیایی بین یک ماده، معمولا فلز و محیط اطراف آن می باشد که به تغییر خواص ماده منجر خواهد شد. میکروارگانیسم ها نیز قادر به شروع، تسهیل یا تسریع واکنش خوردگی بدون تغییر در طبیعت الکتروشیمیایی آن می باشد که مهمترین آنها باکتری های احیا کننده سولفات است. در مقایسه خوردگی میکروبی باکتری های احیا کننده سولفات با خوردگی ناشی از پدیده الکتروشیمیایی مشاهده می گردد که هیدروژن حاصل از فعل و انفعال الکتروشیمیایی با اکسیژن موجود ترکیب و باعث تشدید خوردگی می گردد که اگر در محیط اکسیژن وجود نداشته باشد هیدروژن حاصل در اطراف کاتد جمع شده و آنرا پلاریزه می نماید و خوردگی متوقف می شود. در صورتی که در خوردگی میکروبی هیدروژن حاصل از حمله باکتری ها جذب خود باکتری می گردد و انرژی لازم برای رشد و نمو را تامین می کند و عمل دپلاریزاسیون توسط باکتری صورت می گیرد. به منظور بررسی این واکنش شیمیایی میکروبی نمونه آب دو نیروگاه سنندج و بیستون مورد بررسی قرار گرفت. با توجه به اینکه محصول واکنش این باکتری ها سولفید هیدروژن است، در واکنش با محیط کشت postgate B رسوب (FeS) سیاه رنگی حاصل می گردد که نشانه واکنش مثبت وجود خوردگی می باشد. نتایج حاصل از بررسی نمونه آب دو نیروگاه حاکی از وجود این نوع از واکنش های خوردگی در آب نیروگاه بیستون و فقدان آن در نیروگاه سنندج است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.