بررسی روابط ژنتیک ?/? – گلیادین ارقام گندم زراعی ایران براساس تنوع آللی نشانگرهای ریزماهواره ای طراحی شده از مناطق EST1


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی روابط ژنتیک ?/? – گلیادین ارقام گندم زراعی ایران براساس تنوع آللی نشانگرهای ریزماهواره ای طراحی شده از مناطق EST1 دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی روابط ژنتیک ?/? – گلیادین ارقام گندم زراعی ایران براساس تنوع آللی نشانگرهای ریزماهواره ای طراحی شده از مناطق EST1  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی روابط ژنتیک ?/? – گلیادین ارقام گندم زراعی ایران براساس تنوع آللی نشانگرهای ریزماهواره ای طراحی شده از مناطق EST1،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی روابط ژنتیک ?/? – گلیادین ارقام گندم زراعی ایران براساس تنوع آللی نشانگرهای ریزماهواره ای طراحی شده از مناطق EST1 :

تعداد صفحات :۴

چکیده مقاله:

کیفیت پخت نان همواره متاثر از کیفیت و کمیت گلیادین و گلوتنین های گلوتن گندم می باشد / – گلیادین به عنوان یکی از زیرواحدهای پروتئین گلیادین گندم ، در خاصیت الاستیسیته خمیر نان موثر می باشد. به منظور تعیین روابط ژنتیکی بین این زیر واحدپروتئینی، ۵۵ رقم زراعی گندم با استفاده ازسه نشانگر ریزماهواره ای طراحی شده از مناطق EST ارزیابی شدند. براساس نتایج حاصل از الکتروفورز باندهای تکثیرشده بیشترین فراوانی اللی در جایگاه دوم پرایمر M10092 وکمترین فراوانی اللی در جایگاه سوم پرایمر M10092 بدست آمد. در مجموع ۱۲ آلل برای این ارقام شناخته شدند که بیشترین آلل مربوط به پرایمر M10092 بود. تجزیه کلاستر با استفاده از ماتریس تشابه ژنتیکی جاکارد به روش UPGMA و نتایج حاصل ازتجزیه به مختصات اصلی با نتایج تقریبا مشابهی ژنوتیپها به ۴ گروه تقسیم کرد ارقام عدل و البرز به تنهایی در دو گروه مجزا قرار گرفتند. بیشترین فاصله ژنتیکی مربوط بین ارقام سرداری والموت بود. میزان پلی مورفیسم ۸۳/۳۳% میانگین شاخص اطلاعاتی شانن برابر ۰/۴۲۹ و میزان تنوع ژنتیکی ۰/۲۸۹ بدست آمد. با توجه به نتایج به دست آمده در موقعیت مناطق ریزماهواره های EST در ناحیه کدشونده ژنوم به علت دقت بالا قابلیت استفاده از این نوع نشانگرها را برای روشن کردن روابط بین EST های پروتئین های گندم را افزایش می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.