تاثیر زمان برداشت بر میزان تولید باریجه مطالعه موردی : مراتع خمبی وسرایی شهرستان گرمه استان خراسان شمالی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر زمان برداشت بر میزان تولید باریجه مطالعه موردی : مراتع خمبی وسرایی شهرستان گرمه استان خراسان شمالی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر زمان برداشت بر میزان تولید باریجه مطالعه موردی : مراتع خمبی وسرایی شهرستان گرمه استان خراسان شمالی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر زمان برداشت بر میزان تولید باریجه مطالعه موردی : مراتع خمبی وسرایی شهرستان گرمه استان خراسان شمالی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر زمان برداشت بر میزان تولید باریجه مطالعه موردی : مراتع خمبی وسرایی شهرستان گرمه استان خراسان شمالی :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

باریجه نام شیره مترشحه گیاهی به نام ferulaGalbaniflua می باشد اما امروزه به گونه ferulaGummosa ب اریجه می گویندکه منبع اصلی ترشح صمغ محسوب می گردد . باریجه گیاهی پایا، منوکارپیک، غده ای و دارای ساقه ضخیم و استوانهای به ارتفاع یک تا دو متر است. این گیاه در مناطق مرتفع کوهستانی می روید. این تحقیق در مراتع خمبی وسرایی شهرستان گرمه درفاصله ۱۲۱ کیلومتری غرب شهرستان بجنورد و ۰۶ کیلومتری شمال جاجرم به منظور بررسی تاثیر زمان برداشت بر میزان تولید باریجه انجام گرفته است. پس از مطالعات میدانی رویشگاه باریجه در منطقه مورد مطالعه مشخص گردید. نتایج نشان داد که در بین دو زمان تیر و مرداد، بهترین زمان برداشت باریجه مردادماه است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.