بررسی تأثیر سطوح مختلف پودر پوست پرتقال خشک شده با افزودن وبدون افزودن مولتی آنزیم بر عملکرد جوجههای گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تأثیر سطوح مختلف پودر پوست پرتقال خشک شده با افزودن وبدون افزودن مولتی آنزیم بر عملکرد جوجههای گوشتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تأثیر سطوح مختلف پودر پوست پرتقال خشک شده با افزودن وبدون افزودن مولتی آنزیم بر عملکرد جوجههای گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تأثیر سطوح مختلف پودر پوست پرتقال خشک شده با افزودن وبدون افزودن مولتی آنزیم بر عملکرد جوجههای گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تأثیر سطوح مختلف پودر پوست پرتقال خشک شده با افزودن وبدون افزودن مولتی آنزیم بر عملکرد جوجههای گوشتی :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

به منظور بررسی تأثیر سطوح مختلف پودر پوست پرتقال خشک شده با افزودن و بدون افزودن مولتی آنزیم بر عملکرد جوجههای گوشتی، آزمایشی با استفاده از ۲۷۰ قطعه جوجه گوشتی یک روزه سویه کاب ۵۰۰ در قالب آزمایش فاکتوریل (۳×۳) و برپایه طرح کاملا تصادفی شامل ۹ تیمار، ۳ تکرار و ۱۰ قطعه جوجه گوشتی هر تکرار طراحی : گردید. تیمارهای آزمایشی در این پژوهش شامل تیمار۱: شاهد (بدون افزودنی)، تیمار۲: ۳۵۰ گرم در تن مولتی آنزیم ناتوزیم پلاس، تیمار ۳: ۷۰۰ گرم در تن مولتی آنزیم ناتوزیم پلاس تیمار ۴: ۲درصد پودر پوست پرتقال خشک شده، تیمار۵: ۲درصد پودر پوست پرتقال خشک شده+ ۳۵۰ گرم در تن مولتی آنزیم ناتوزیم پلاس، تیمار ۶: ۲درصد پودر پوست پرتقال خشک شده+ ۷۰۰ گرم در تن مولتی آنزیم ناتوزیم پلاس، تیمار۷: ۴درصد پودر پوست پرتقال خشک شده، تیمار۸: ۴درصد پودر پوست پرتقال خشک شده+ ۳۵۰ گرم در تن مولتی آنزیم ناتوزیم پلاس، تیمار۹: ۴درصد پودر پوست پرتقال خشک شده+ ۷۰۰ گرم در تن مولتی آنزیم ناتوزیم پلاس بود. نتایج این پژوهش نشان داد که تیمارهای آزمایشی تأثیر معنی داری بر روی مصرف خوراک روزانه و افزایش وزن روزانه در دوره های ۱ تا ۲۱ روزگی، ۲۲ تا ۴۲ روزگی و ۱ تا ۴۲ روزگی داشتند (p<0/05 ).همچنین تیمارهای آزمایشی تأثیر معنی داری بر روی ضریب تبدیل غذایی در دوره های ۱ تا ۲۱ روزگی و ۲۲ تا ۴۲ روزگی داشتند ولی ضریب تبدیل غذایی در کل دوره پرورش (۱ تا ۴۲ روزگی) تحت تأثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت (p>0/05).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.