بررسی تأثیر سطوح مختلف پودر پوست پرتقال خشک شده با افزودن وبدون افزودن مولتی آنزیم بر برخی از صفات لاشه جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تأثیر سطوح مختلف پودر پوست پرتقال خشک شده با افزودن وبدون افزودن مولتی آنزیم بر برخی از صفات لاشه جوجه های گوشتی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تأثیر سطوح مختلف پودر پوست پرتقال خشک شده با افزودن وبدون افزودن مولتی آنزیم بر برخی از صفات لاشه جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تأثیر سطوح مختلف پودر پوست پرتقال خشک شده با افزودن وبدون افزودن مولتی آنزیم بر برخی از صفات لاشه جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تأثیر سطوح مختلف پودر پوست پرتقال خشک شده با افزودن وبدون افزودن مولتی آنزیم بر برخی از صفات لاشه جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات :۴

چکیده مقاله:

به منظور بررسی تأثیر سطوح مختلف پودر پوست پرتقال خشک شده با افزودن و بدون افزودن مولتی آنزیم بر برخی از صفات لاشه جوجه های گوشتی، آزمایشی با استفاده از ۲۷۰ قطعه جوجه گوشتی یک روزه سویه کاب ۵۰۰ در قالب آزمایش فاکتوریل (۳×۳) و بر پایه طرح کاملاً تصادفی شامل ۹ تیمار، ۳ تکرار و ۱۰ قطعه جوجه گوشتی هر تکرار طراحی گردید. تیمارهای آزمایشی در این پژوهش شامل تیمار۱: شاهد (بدون افزودنی)، تیمار۲: ۳۵۰ گرم در تن مولتی آنزیم ناتوزیم پلاس، تیمار۳: ۷۰۰ گرم تن مولتی آنزیم ناتوزیم پلاس، تیمار۴: ۲درصد پودر پوست پرتقال خشک شده، تیمار۵: ۲درصد پودر پوست پرتقال خشک شده+ ۳۵۰ گرم در تن مولتی آنزیم ناتوزیم پلاس، تیمار۶: ۲درصد پودر پوست پرتقال خشک شده+ ۷۰۰ گرم در تن مولتی آنزیم ناتوزیم پلاس، تیمار۷: ۴درصد پودر پوست پرتقال خشک شده، تیمار۸: ۴درصد پودر پوست پرتقال خشک شده+ ۳۵۰ گرم در تن مولتی آنزیم ناتوزیم پلاس، تیمار۹: ۴درصد پودر پوست پرتقال خشک شده+ ۷۰۰ گرم در تن مولتی آنزیم ناتوزیم پلاس بود. در روز ۴۲ پرورش از هر قفس یک قطعه مرغ انتخاب شده و کشتار صورت گرفت. نتایج این پژوهش نشان داد که تیمارهای آزمایشی تأثیر معنی داری بر روی درصد پانکراس، درصد چربی محوطه شکمی و درصد تیموس داشتند (p<0/05 ) ولی تیمارهای آزمایشی تأثیر معنی داری بر روی درصد بورس فابرسیوس و درصد سنگدان نداشتند (p>0/05).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.