تعیین میزان آلودگی سرب و کادمیوم در شیر خشک صنعتی مورد استفاده در صنایع غذاییدرشهرستانهای استان تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین میزان آلودگی سرب و کادمیوم در شیر خشک صنعتی مورد استفاده در صنایع غذاییدرشهرستانهای استان تهران دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین میزان آلودگی سرب و کادمیوم در شیر خشک صنعتی مورد استفاده در صنایع غذاییدرشهرستانهای استان تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین میزان آلودگی سرب و کادمیوم در شیر خشک صنعتی مورد استفاده در صنایع غذاییدرشهرستانهای استان تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین میزان آلودگی سرب و کادمیوم در شیر خشک صنعتی مورد استفاده در صنایع غذاییدرشهرستانهای استان تهران :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

آلودگی شیر و فرآوردههای آن به بعضی از فلزات سنگین به خصوص سرب و کادمیوم موجب بروز اثرات سمی و تأثیر سوء بر سلامت انسان میگردد. از این رو این مطالعه با هدف تعیین مقدار سرب و کادمیوم در شیر خشک صنعتی مورد استفاده در صنایع غذایی صورت گرفت. در این تحقیق ۲۵ نمونه شیر خشک از ۴ کارخانه مختلف تهیه و بعد از عمل هضم و استخراج برای تعیین میزان سرب و کادمیوم از روش اسپکتروفتومتری جذب اتمی کوره گرافیتی استفاده گردید. نتایج حاصل از آنالیز آماری نشان داد که میانگین مقدار سرب ppb36/57 (کمینه ۹۹/۱۸و بیشینه ppb 90/112 ) و میانگین مقدار کادمیوم۱۱/۱۴ ppb ( کمینه ۹۹/۱۸ و بیشینه ۱۱۲/۹۰ ppb) و میانگین مقدار کادمیوم ۱۴/۱۱ ppb (کمینه ۷۳/۵ و بیشینه ۳۹/۴۳ ppb ) می باشد. کدکس الیمنتاریوس میزان مجاز برای سرب و کادمیوم در شیر را به ترتیب ۱۰۰۰ و ppb 100 تعیین نموده است. در این تحقیق مقدار سرب در همه نمونه های شیر خشک کمتر از میزان استاندارد و آلودگی کادمیوم در ۶۸ درصد نمونهها بیش از حد مجاز استاندارد بین المللی مشاهده گردید. از آنجایی که در این بررسی درصد آلودگی نمونه های مورد مطالعه به کادمیوم بالا بود، لذا پایش مداوم سطوح آلودگی در فرآوردههای شیر و نیز شناسایی منابع آلوده حائز اهمیت می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.