بررسی کیفیت پس از برداشت پرتقال های خونی و والنسیا در طی انبارداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی کیفیت پس از برداشت پرتقال های خونی و والنسیا در طی انبارداری دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کیفیت پس از برداشت پرتقال های خونی و والنسیا در طی انبارداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کیفیت پس از برداشت پرتقال های خونی و والنسیا در طی انبارداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کیفیت پس از برداشت پرتقال های خونی و والنسیا در طی انبارداری :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

کیفیت میوه ها در طی انبارداری تغییر میکند. در این پژوهش، تغییرات و کیفیت پس از برداشت پرتقال هایخونی و والنسیا پس از ۶۰ روز انبارداری در دمای ۸ درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی ۹۰ درصد بررسیگردید. صفاتی چون کاهش وزن میوه، TSS و ویتامین ث تعیین گردید. کاهش وزن میوه پرتقال خونی بطور معنیداری بیشتر از والنسیا بوده و در طی مدت انبارداری به تدریج افزایش یافته است. میزان ویتامین ث درضمن انبارداری کمی افزایش یافته است. میزان TSS در پرتقال خونی در طی انبارداری کاهش معنی دار یافت، اما در پرتقال والنسیا تقریباً بدون تغییر ماند. در مجموع نتایج نشان داد که کیفیت پرتقال در طی نگهداریطولانی مدت در انبار کاسته شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.