بررسی تاثیر قارچ های تریکودرما درکنترل قارچ V. Dahliae عامل بیماری پژمردگی آوندی پنبه در شرایط آزمایشگاه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر قارچ های تریکودرما درکنترل قارچ V. Dahliae عامل بیماری پژمردگی آوندی پنبه در شرایط آزمایشگاه دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر قارچ های تریکودرما درکنترل قارچ V. Dahliae عامل بیماری پژمردگی آوندی پنبه در شرایط آزمایشگاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر قارچ های تریکودرما درکنترل قارچ V. Dahliae عامل بیماری پژمردگی آوندی پنبه در شرایط آزمایشگاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر قارچ های تریکودرما درکنترل قارچ V. Dahliae عامل بیماری پژمردگی آوندی پنبه در شرایط آزمایشگاه :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

پژمردگی در اثر گونه های مختلف ورتیسیلیوم ایجاد شده و از مهمترین بیماری های پنبه در اغلب مناطق جهان می باشد. در بین گونه هایعامل بیماری، Verticilium dahliae گونه غالب در اغلب نقاط جهان است. قارچ عامل بیماری خاکزی بوده و موجب خسارت کمی و کیفی محصول می گردد. از اینرو در کنترل بیماری اهمیت زیادی دارد. در ارتباط با کنترل بیماری، استفاده از قارچ کش ها تاثیر چندانی درکاهش خسارت بیماری ندارند. از اینرو یافتن روشهای دیگر کنترل بیماری بهخصوص استفاده از عوامل بیولوژیک از اهمیت زیادی برخوداراست. دراین بررسی تعداد پنج جدایه تریکودرما از کشت ۱۸ نمونه خاک جمع آوری شده از مزارع مختلف پنبه گنبد کاووس در محیط کشتاختصاصی رزبنگال بدست آمد.از این تعداد سه جدایه (T. virens ، Trichoderma harzianum و T. asperallum) در کنترل قارچ عامل بیماری (Verticilium dahliae) (بازدارندگی رشد، تولید متابولیت های فرار و…) از بیشترین تاثیر برخوردار بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.