استخراج اسکوربیک اسیذ موجود در فلفل شیرین سبس ، زرد و قرمس و انذازه گیری ان به روشHPLC


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استخراج اسکوربیک اسیذ موجود در فلفل شیرین سبس ، زرد و قرمس و انذازه گیری ان به روشHPLC دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استخراج اسکوربیک اسیذ موجود در فلفل شیرین سبس ، زرد و قرمس و انذازه گیری ان به روشHPLC  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استخراج اسکوربیک اسیذ موجود در فلفل شیرین سبس ، زرد و قرمس و انذازه گیری ان به روشHPLC،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استخراج اسکوربیک اسیذ موجود در فلفل شیرین سبس ، زرد و قرمس و انذازه گیری ان به روشHPLC :

تعداد صفحات :۴

چکیده مقاله:

فلفل های شیرین بسته به رنگشان دارای ترکیبات فنولیک ، اسکوربیک اسید و کاراتنوئید هستند که باعث ایجاد خاصیت آنتی اکسیدانی در این فلفل می شود . در کار حاضر اسکوربیک اسید موجود در سه رنگ قرمز، زرد و سبز فلفل اندازه گیری شده که نتایج نشان می دهد بالاترین سطح ویتامین ث مربوط به فلفل شیرین قرمز و پایین ترین سطح مربوط به فلفل شیرین سبز است . البته این سطوح با توجه به نوع حلال استخراجی نیز تغییر می کند بطوریکه استفاده از متافسفریک اسید ۵% نسبت هب متانول باعث افزایش مقدار مادهی استخراجی می شود .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.