استخراج اسکوربیک اسیذ موجود در فلفل شیرین سبس ، زرد و قرمس و انذازه گیری ان به روشHPLC
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
استخراج اسکوربیک اسیذ موجود در فلفل شیرین سبس ، زرد و قرمس و انذازه گیری ان به روشHPLC دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد استخراج اسکوربیک اسیذ موجود در فلفل شیرین سبس ، زرد و قرمس و انذازه گیری ان به روشHPLC کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استخراج اسکوربیک اسیذ موجود در فلفل شیرین سبس ، زرد و قرمس و انذازه گیری ان به روشHPLC،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن استخراج اسکوربیک اسیذ موجود در فلفل شیرین سبس ، زرد و قرمس و انذازه گیری ان به روشHPLC :
تعداد صفحات :۴
چکیده مقاله:
فلفل های شیرین بسته به رنگشان دارای ترکیبات فنولیک ، اسکوربیک اسید و کاراتنوئید هستند که باعث ایجاد خاصیت آنتی اکسیدانی در این فلفل می شود . در کار حاضر اسکوربیک اسید موجود در سه رنگ قرمز، زرد و سبز فلفل اندازه گیری شده که نتایج نشان می دهد بالاترین سطح ویتامین ث مربوط به فلفل شیرین قرمز و پایین ترین سطح مربوط به فلفل شیرین سبز است . البته این سطوح با توجه به نوع حلال استخراجی نیز تغییر می کند بطوریکه استفاده از متافسفریک اسید ۵% نسبت هب متانول باعث افزایش مقدار مادهی استخراجی می شود .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.