اثر پوشش کلرید کلسیم بر خصوصیات کیفی میوه فی جوآ طی دوره انبار مانی سرد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر پوشش کلرید کلسیم بر خصوصیات کیفی میوه فی جوآ طی دوره انبار مانی سرد دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر پوشش کلرید کلسیم بر خصوصیات کیفی میوه فی جوآ طی دوره انبار مانی سرد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر پوشش کلرید کلسیم بر خصوصیات کیفی میوه فی جوآ طی دوره انبار مانی سرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر پوشش کلرید کلسیم بر خصوصیات کیفی میوه فی جوآ طی دوره انبار مانی سرد :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

این تحقیق به منظور بررسی اثر پوشش کلرید کلسیم برخصوصیات کیفی میوه فی جوآ طی دوره انبارمانی سرد انجام پذیرفت. آزمایش در سه سطح تیماری و به مدت هشت هفته در قالب فاکتوریل بر پایه طرح بلوک های کاملا تصادفی انجام شد. ویژگی های کیفی میوه از قبیل درصد کاهش وزن، سفتی بافت، مواد جامد محلول کل، اسیدیته قابل تیتراسیون و ویتامین ث به صورت دو هفته یک بار اندازه گیری شدند. ابتدا میوه ها با محلول های ۰/۵ و ۱ درصد کلسیم کلرید به روش غوطه وری به مدت ۳۰ ثانیه تیمار شدند و پس از خشک شدن به سردخانه با دمای ۴±۱ درجه سانتی گراد منتقل شدند. نتایج نشان داد که اثر زمان انبارمانی بر تمام صفات اندازه گیری شده معنی دار بود. علاوه بر این مقایسه میانگین ها نشان داد که تیمار با کلرید کلسیم در حفظ سفتی بافت میوه و نیز محتوای ویتامین ث ان موثر بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.