کاربردهای فناوری هسته ای در کاهش ضایعات محصولات کشاورزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربردهای فناوری هسته ای در کاهش ضایعات محصولات کشاورزی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربردهای فناوری هسته ای در کاهش ضایعات محصولات کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربردهای فناوری هسته ای در کاهش ضایعات محصولات کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربردهای فناوری هسته ای در کاهش ضایعات محصولات کشاورزی :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

با توجه به میزان ۲۵ درصدی ضایعات محصولات کشاورزی به دلیل آلودگی میکروبی و فساد محصولات، میزان این ضایعات بهخصوص در کشورهای در حال توسعه بسیار بیشتر از این درصد است. زیرا اغلب این کشورها در مناطق گرم که مناسب رشدباکتری و تسریع کننده فساد محصولات انبار ده هستند، قرار دارند. پرتودهی مواد غذایی یک فرآیند فیزیکی می باشد که ازپرتوهای یونیزان برای افزایش ماندگاری وکاهش ضایعات استفاده می شود. این پرتوها شامل پرتوهای گاما، پرتو ایکس و باریکهالکترون می باشد، که از این میان پرتودهی گاما کاربرد بیشتری در پرتودهی مواد غذایی دارد. پرتودهی مواد غذایی کاربردهایزیادی دارد مثل مهار جوانه زنی و تاخیر در رسیدن میوه ها، که از این طریق باعث افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی میگردد. البته پرتودهی منجر به کاهش جزیی ترکیبات غذایی حساس به پرتو مثل ویتامین ها نیز می شود، که البته میزان اینتغییر در مقایسه با روش های سنتی نگهداری مواد غذایی خصوصاً تیمارهای حرارتی بسیار اندک است. باستثناء پرتودهی ادویهجات که بسیار رایج می باشد متاسفانه دیگر کاربردهای این روش هنوز در حاشیه باقی مانده است. در این مقاله سعی شده بابررسی اثرات و کاربردهای پرتودهی مواد غذایی نکات تاریک پرتودهی مواد غذایی آشکار گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.