بررسی اثر دوتیمار، شوری و جیبرالین ، بر جوانه زنی تره رقم خوزستان در مقایسه با تره فرنگی و تره رقم اصفهان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر دوتیمار، شوری و جیبرالین ، بر جوانه زنی تره رقم خوزستان در مقایسه با تره فرنگی و تره رقم اصفهان دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر دوتیمار، شوری و جیبرالین ، بر جوانه زنی تره رقم خوزستان در مقایسه با تره فرنگی و تره رقم اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر دوتیمار، شوری و جیبرالین ، بر جوانه زنی تره رقم خوزستان در مقایسه با تره فرنگی و تره رقم اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر دوتیمار، شوری و جیبرالین ، بر جوانه زنی تره رقم خوزستان در مقایسه با تره فرنگی و تره رقم اصفهان :

تعداد صفحات :۴

چکیده مقاله:

پرایمینگ بذر تکنیکی است که به واسطه آن بذور پیش ازقرار گرفتن در بستر خود ومواجه با شرایط محیط به لحاظ فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی آمادگی جوانه زنی را به دست می آورند. و در واقع یک وسیله تیمار بذر با محلولهای اسمزی جهت بهبود سرعت و یکنواختی جوانه زنی میباشد.آزمایشی در آزمایشگاه دانشگاه کشاورزی ومنابع طبیعی رامین طی سال ۱۳۹۰ با دو تیمار شوری، جیبرالین، همراه با شاهد درشش تکرار درغالب طرح کاملا تصادفی روی بذورتره رقم خورستان انجام گرفت.دراین آزمایش بذور تره درون محلول کلرید سدیم باغلطتهای ۰،۵۰،۲۰۰،۳۰۰و۴۰۰ میلی مولار به مدت ۱۴ روز و محلول جیبرالین باغلظتهای ۰.۲۵.۵۰.۱۰۰.۲۰۰.۳۰۰ میلی مولار در زمان دوساعته و چهارساعته به مدت پنچ روز قرار داده شدند. بنابراین پیشنهاد میشود برای دست یابی به رشد و قدرت جوانه زنی بیشتر وبهتر ازغلظت های ۲.۵۰ میلی مولار کلرید سدیم و ۲۵.۵۰ میلی مولارجیبرالین استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.