مدیریت مصرف کودهای فسفری در خاک های سبک در راستای تولید محصول سالم وکاهش جلوگیری از آلودگی خاک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مدیریت مصرف کودهای فسفری در خاک های سبک در راستای تولید محصول سالم وکاهش جلوگیری از آلودگی خاک دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدیریت مصرف کودهای فسفری در خاک های سبک در راستای تولید محصول سالم وکاهش جلوگیری از آلودگی خاک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدیریت مصرف کودهای فسفری در خاک های سبک در راستای تولید محصول سالم وکاهش جلوگیری از آلودگی خاک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مدیریت مصرف کودهای فسفری در خاک های سبک در راستای تولید محصول سالم وکاهش جلوگیری از آلودگی خاک :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

فسفر یکی از عناصر غذایی ضروری برای رشد گیاهان به حساب می آید. این عنصر نقش مهمی در ذخیره و انتقال انرژی دارد و کمبود آن باعث کاهش عملکرد می گردد. مصرف مداوم کودهای فسفره سبب افزایش غلظت فسفر در خاک شده واین باعث بروز مسمومیت فسفر و کاهش غلظت عناصر روی و آهن در گیاه میگردد. در منطقه جیرفت و کهنوج بخش وسیعی از خاکهای تحت کشت هندوانه و خیار سبز دارای بافت سبک میباشند و کشاورزان هر ساله اقدام به مصرف مقدار قابل توجهی از کودهای فسفره مینمایند که این امر موجب کاهش کمی و کیفی محصول تولیدی میگردد، لذا مصرف اینکود بایستی براساس نتایج آزمون خاک و برخی از خصوصیات خاک از جمله بافت خاک باشد. این تحقیق با کاربرد سطوح ۳۵۰،۲۵۰،۲۰۰،۱۰۰،۰ کیلوگرم کود سوپرفسفات تریپل در هکتار جهت بررسی تاٌثیر مقادیر مختلف فسفر بر روی کمیت وکیفیت محصول خیار در اراضی با بافت سبک و متوسط صورت گرفت. در سال اول نتایج نشان داد که در هر دو خاک به علت مقادیر کم فسفر قابل استفاده خاک، با مصرف تا سطح ۲۵۰ کیلوگرم کود سوپرفسفات تریپل در هکتار عملکرد محصول افزایش و در سطوح بالاتر کاهش یافت و در سال دوم آزمایش، بیشترین میزان عملکرد مربوط به سطح ۲۰۰ کیلوگرم کود در هکتار بود و در سطوح بالاتر کاهش یافت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.