تأثیر عوامل پخت گوگردی (نامحلول-رومبیک) بر روی استحکام کششی پایه پلیمریلاستیک استایرن-بوتا دی ان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر عوامل پخت گوگردی (نامحلول-رومبیک) بر روی استحکام کششی پایه پلیمریلاستیک استایرن-بوتا دی ان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر عوامل پخت گوگردی (نامحلول-رومبیک) بر روی استحکام کششی پایه پلیمریلاستیک استایرن-بوتا دی ان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر عوامل پخت گوگردی (نامحلول-رومبیک) بر روی استحکام کششی پایه پلیمریلاستیک استایرن-بوتا دی ان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر عوامل پخت گوگردی (نامحلول-رومبیک) بر روی استحکام کششی پایه پلیمریلاستیک استایرن-بوتا دی ان :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

سیستم پخت گوگردی یکی از رایج ترین عوامل برای پخت لاستیک در صنایع به شمار می رود. با توجه به بررسی های انجام شده بر روی مقاومت کششی لاستیک ولکانیز شده توسط گوگرد رومبیک و گوگرد نامحلول مشاهده شد که مقاومت کششی و مدول که معیاری از سفتی است در مورد لاستیک استایرن-بوتا دی ان ولکانیزه شده با گوگرد رومبیک بیشتر بوده. این در حالی است که ازدیاد طول لاستیک ولکانیز شده با گوگرد رومبیک به علت تراکم زیاد اتصالات عرضی نسبت به لاستیک ولکانیزه شده با گوگرد نامحلول کم بوده است که باعث شکست سریعتر آن شده. با توجه به نتایج حاصل شده می توان گوگرد نا محلول را به عنوان گزینه مناسب به عنوان عامل ولکانش به صنایع پیشنهاد داد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.