بررسی تاثیر اسانسهای گیاهی ترخون، مرزه و آویشن باغی بر روند جذب نمک و خصوصیات حسی پنیر سفید ایرانی در طول دوره رسیدن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر اسانسهای گیاهی ترخون، مرزه و آویشن باغی بر روند جذب نمک و خصوصیات حسی پنیر سفید ایرانی در طول دوره رسیدن دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر اسانسهای گیاهی ترخون، مرزه و آویشن باغی بر روند جذب نمک و خصوصیات حسی پنیر سفید ایرانی در طول دوره رسیدن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر اسانسهای گیاهی ترخون، مرزه و آویشن باغی بر روند جذب نمک و خصوصیات حسی پنیر سفید ایرانی در طول دوره رسیدن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر اسانسهای گیاهی ترخون، مرزه و آویشن باغی بر روند جذب نمک و خصوصیات حسی پنیر سفید ایرانی در طول دوره رسیدن :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

هدف این تحقیق بررسی تاثیر سه اسانس گیاهی (آویشن باغی، ترخون و مرزه) بر روی خصوصیات پنیر سفید ایرانی در طول دوره رسیدن بود. بدین منظور اثر ۴ فاکتور نوع اسانس گیاهی، ترکیب اسانس، غلظت اسانس در مقادیر(ppm) 1200-200 وزمان رسیدن(۱۵،۳۰،۶۰۰ روز از زمان رسیدن) بر روی میزان جذب نمک و خواص ارگانولپتیک پنیر سفید ایرانی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج به کمک نرم افزار SASو بر اساس طرح آماری ترکیب شده تفسیر شد. نتایج نشان داد جذب نمک نسبت به گذشت زمان با شیب بیشتر و نسبت به افزایش غلظت اسانس با شیب کمتری تغییر یافته است. همچنین در سطح پایین زمان رسیدن با افزایش غلظت اسانس، امتیاز حسی تغییر چندانی نکرده است حال آنکه در سطح بالای زمان رسیدن، افزایش غلظت اسانس کاهش قابل توجهی را در امتیاز حسی نمونههای پنیر به دنبال داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.