ارزیابی اثر تلفیقی کودهای زیستی الی (ورمی و کمپوست) و مرغی بر عملکرد و اجزای عملکرد (Coriandrum sativum L) گیاه دارویی گشنیز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی اثر تلفیقی کودهای زیستی الی (ورمی و کمپوست) و مرغی بر عملکرد و اجزای عملکرد (Coriandrum sativum L) گیاه دارویی گشنیز دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی اثر تلفیقی کودهای زیستی الی (ورمی و کمپوست) و مرغی بر عملکرد و اجزای عملکرد (Coriandrum sativum L) گیاه دارویی گشنیز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی اثر تلفیقی کودهای زیستی الی (ورمی و کمپوست) و مرغی بر عملکرد و اجزای عملکرد (Coriandrum sativum L) گیاه دارویی گشنیز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی اثر تلفیقی کودهای زیستی الی (ورمی و کمپوست) و مرغی بر عملکرد و اجزای عملکرد (Coriandrum sativum L) گیاه دارویی گشنیز :

تعداد صفحات :۴

چکیده مقاله:

هدف از این مطالعه بررسی تاثیر ورمی کمپوست و کود آلی (مرغی) بر عملکرد گیاه دارویی گیشنیز (Coriandrum sativum L) در منطقه شهر قدس بود. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب بلوک کامل تصادفی با سه تکرار در دانشگاه آزاد واحد شهر قدس انجام شد. فاکتور اول ورمی کمپوست (۱۵%)، (۳۰%) و (۰%) و فاکتور دوم کود آلی (مرغی)، شامل (۱۰%)، (۲۰%) و (۰%) و فاکتور سوم اثر متقابل این دو تیمار بود. نتایج بدست آمده نشان داد که در اکثر صفات مورد بررسی اختلاف معنی داری بین تیمارهای اعمال شده و تیمار شاهد وجود داشت. مصرف ورمی کمپوست و کود آلی (مرغی) باعث افزایش عملکرد دانه و درصد اسانس شد اما در اکثر صفات تیمار ورمی کمپوست دارای بیشترین مقادیر بدست آمده بود. برای مثال بیشترین عملکرد دانه (۷۹/۵) در سی درصد ورمی کمپرست بدست آمد. در حالی که این تیمارها حداقل تاثیر را بر وزن هزاردانه، تعداد ساقه در گیاه و شاخص برداشت داشتند. در ارتباط با اثر تلفیقی تیمار ( ۳۰ %) ورمی کمپوست و ( ۲۰%) را نسبت به شاهد داشتند، در حالی که تعداد ساقه در گیاه، عملکرد بیولوژیک، تعداد چتر در بوته و عملکرد اسانس تحت تاثیر تیمارها قرار نگرفتند. نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که استفاده از ورمی کمپوست و کود آلی (مرغی) می تواند نقش موثری در افزایش کارایی تولید در گیاه گشنیز داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.