مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره پودر زیتون روی باکتری اشریشیا کلی در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره پودر زیتون روی باکتری اشریشیا کلی در شرایط آزمایشگاهی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره پودر زیتون روی باکتری اشریشیا کلی در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره پودر زیتون روی باکتری اشریشیا کلی در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره پودر زیتون روی باکتری اشریشیا کلی در شرایط آزمایشگاهی :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

امروزه با افزایش استفاده از آنتی بیوتیک ها و نیز شیوع سویه های مقاوم، خلاء ناشی از کاربرد داروهای ضد میکروبی جدید که دارای اثرات جانبی کمتری نسبت به آنتی بیوتیک ها باشند احساس می شود. زیتون از میوه های دارویی است که در طب قدیم کاربرد فراوانی داشته است. در این مطالعه اثر عصاره پودر میوه ی زیتون روی باکتری اشریشیاکلی بررسی می گردد.در این مطالعه آزمایشگاهی از پودر زیتون برای بررسی اثرات ضدمیکروبی آن استفاده گردید. عصاره پودر زیتون با غلظت های ۱ و ۲ و ۳ تهیه و به روش رقیق سازی میکروبراث جز به جز دومرحله ای بررسی گردید.. تست تعیین حداقل غلظت مهارکنندگی به روش میکروپلیت انجام گرفت.در این بررسی، بیشترین میزان اثر عصاره ی پودر زیتون روی اشریشیاکلی درغلظت ۲ مشاهده گردید. غلظت مهار کنندگی این عصاره روی رشد این باکتری ۵۰/۶۲ میلی گرم بر میلی لیتر نشان داده شد. در این پژوهش مشخص شد، عصاره پودر زیتون بر روی اشرشیاکلی اثر کاهش دهندگی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.