کاربرد چای تخمیری به عنوان نگهدارنده طبیعی در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد چای تخمیری به عنوان نگهدارنده طبیعی در صنایع غذایی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد چای تخمیری به عنوان نگهدارنده طبیعی در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد چای تخمیری به عنوان نگهدارنده طبیعی در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد چای تخمیری به عنوان نگهدارنده طبیعی در صنایع غذایی :

تعداد صفحات :۴

چکیده مقاله:

پیشگیری از بیماری های ناشی از غذاهای آلوده موجب توسعه سیستم های کنترلی امنیت غذا شده است. هم اکنون در صنعت غذا از نگهدارنده های شیمیایی برای جلوگیری از رشد میکرواورگانیزم های عامل فساد استفاده می شود. استفاده از این ترکیبات پیامد های ناخوشایندی ازجمله بیماری سرطان و مسمومیت های شدید را به دنبال دارد. به نظر میرسد استفاده از مواد موثره گیاهان جایگزین مناسبی برای نگهدارنده های شیمیایی باشد. با افزایش پا فشاری مصرف کنندگان در خصوص استفاده از نگهدارنده های طبیعی و بیولوژیک در صنایع غذایی ، بررسی امکان استفاده از عوامل ضد میکروبی مو جود در چای تخمیر شده( طی فرایند تخمیر میکروبی ) نظر بسیاری ازپژوهشگران را به خود جلب نموده است. این مطالعه با مروری بر نوع میکروارگانیسم های موثر بر فرآیند تخمیر، استاندارد سازی و اپتیمم کردن فرایند تخمیر و کاربرد ترکیبات نگهدارنده طبیعی چای در صنایع غذایی انجام پذیرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.