بهبود خواص مهمان/میزبان داربست الکتروریسی پلی(ال لاکتیک اسید)/پلی(اتیلن ایمین) پرشاخه با تغییر زمان ماندگاری دوپ ریسندگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهبود خواص مهمان/میزبان داربست الکتروریسی پلی(ال لاکتیک اسید)/پلی(اتیلن ایمین) پرشاخه با تغییر زمان ماندگاری دوپ ریسندگی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهبود خواص مهمان/میزبان داربست الکتروریسی پلی(ال لاکتیک اسید)/پلی(اتیلن ایمین) پرشاخه با تغییر زمان ماندگاری دوپ ریسندگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهبود خواص مهمان/میزبان داربست الکتروریسی پلی(ال لاکتیک اسید)/پلی(اتیلن ایمین) پرشاخه با تغییر زمان ماندگاری دوپ ریسندگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهبود خواص مهمان/میزبان داربست الکتروریسی پلی(ال لاکتیک اسید)/پلی(اتیلن ایمین) پرشاخه با تغییر زمان ماندگاری دوپ ریسندگی :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

در این مطالعه، مخلوط مناسبی از پلی (ال لاکتیک اسید) – به همراه پلیمر پرشاخه یا درخت سان به کمک فرآیند الکتروریسی مورد بررسی قرار خواهد گرفت و اثر زمان ماندگاری دوپ در زمانهای نیم، یک، دو، ۱۲ و ۲۴ ساعت مورد مطالعه قرار خواهد گرفت. پلی(ال لاکتییک اسید) PLLA و پلیمر پرشاخه پلی(اتیلن ایمین) PEI در نسبت ۶۵/۳۵ با هم مخلیوط شدند و دوپ پلیمری حاصیل شد. آزمایشات مختلف نظیر زاویه تماس آب، جذب رنگ و طیف سنجی مادون قرمز نشان داد که با افزایش زمان ماندگاری دوپ درصد آمینولیز افزایش یافته و گروههای عاملی تشکیل شده بیشتری بر روی الیاف به وجود خواهد آمد که بهبود خواص میهان/میزبان را برعهده خواهد داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.