بررسی و مطالعه خواص نانو و میکرو رس به عنوان یک ماده ضد باکتری برای کالاهای پنبه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و مطالعه خواص نانو و میکرو رس به عنوان یک ماده ضد باکتری برای کالاهای پنبه ای دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و مطالعه خواص نانو و میکرو رس به عنوان یک ماده ضد باکتری برای کالاهای پنبه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و مطالعه خواص نانو و میکرو رس به عنوان یک ماده ضد باکتری برای کالاهای پنبه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و مطالعه خواص نانو و میکرو رس به عنوان یک ماده ضد باکتری برای کالاهای پنبه ای :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

ترکیبات ضد میکروبی مختلفی با ساختارهای طبیعی و مصنوعی تاکنون معرفی شده است ولی به طور جدی تاکنون خواص ضد باکتری ترکیبات رس بررسی نشده است. این مقاله خواص ضد باکتریایی نانو رس مونت موریلونیت در مقایسه با رس با اندازه میکرومتر و اثر هر یک روی کالای پنبه ای بررسی و گزارش شده است. برای این منظور ویژگی ضد باکتری نانو رس طبیعی و میکرو رس با دو نوع باکتری گرم مثبت استافیلوکوکوس آرئوس و گرم منفی ای کولی به روش کمی مورد بررسی قرار گرفته است. همچنین خواص ضد باکتری کالای پنبه ای عمل شده با نانو رس و میکرو رس با دو نوع باکتری مذکور به روش آزمون ۱۰۰ AATCC بررسی و گزارش شده است. نتایج نشان می دهد که نانو رس طبیعی دارای خواص ضد باکتری خوبی و هم بر کالای پنبه ای به خوبی جذب شده و کالا در برابر باکتری ها مقاوم می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.