بررسی تأثیر درصد حجمی و طول الیاف بر خواص خمشی کامپوزیت الیاف خرما / اپوکسی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تأثیر درصد حجمی و طول الیاف بر خواص خمشی کامپوزیت الیاف خرما / اپوکسی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تأثیر درصد حجمی و طول الیاف بر خواص خمشی کامپوزیت الیاف خرما / اپوکسی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تأثیر درصد حجمی و طول الیاف بر خواص خمشی کامپوزیت الیاف خرما / اپوکسی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تأثیر درصد حجمی و طول الیاف بر خواص خمشی کامپوزیت الیاف خرما / اپوکسی :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

در سال های اخیر به علت مشکلات زیست محیطی، الیاف طبیعی برای کاربردهای صنعتی مخصوصاً تقویت کامپوزیت ها مورد توجه قرار گرفته اند. این در صد الیاف به واسطه دارابودن خواصی نظیر چگالی کم، سازگاری خوب و با محیط زیست، تجدید پذیری و منابع فراوان این امکان را فراهم می سازند تا بتوان از آن ها به عنوان جایگزین الیاف مصنوعی در ساختارهای کامپوزیتی ی سبک وزن بهره برد. در این تحقیق اثر افزودن علی اف خرما بر خواص خمشی پلیمر اپوکسی بررسی شده است. به این منظور نمونه های کامپوزیتی حاوی علی اف خرما در چهار سطح از در صد حجمی ( ۰، ۴/۱۶، ۷/۵ و ۱۰/۷در صد) پول های یک، دو و سه سانتی متر به روش دستی پاشیده شدند. طبق نتایج کامپوزیت های حاوی ۷/۵ % حتمی الیاف خرما دارای بیشترین میزان مقاومت و مدول خمشی هستند نکته همچنین تغییرات پول علی اف در محدوده مورد اندازه گیری، تأثیر معنی داری بر بهبود خواص تنشی ماتریس نشان نداد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.