بررسی محصولات خشک شده توسط خشک کن مادون قرمز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی محصولات خشک شده توسط خشک کن مادون قرمز دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی محصولات خشک شده توسط خشک کن مادون قرمز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی محصولات خشک شده توسط خشک کن مادون قرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی محصولات خشک شده توسط خشک کن مادون قرمز :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

خشک کردن با تابش مادون قرمز به فرآیندی گفته می شود که مواد مرطوب به وسیله تابش مادون قرمز گرم می شوند. تابش مادون قرمز یک نوع تابش الکترومغناطیسی است که طول موجی بین ۴۰۰ – ۷۶ / ۰ میکرومتر دارا می باشد.، به این ترتیب تابش مادون قرمز روشی برای انتقال گرما بین دو جسم است و از این گرما می توان جهت خشک کردن اجسام مرطوب بکار برد. اغلب محصولات کشاورزی داری رطوبت اولیه بالایی می باشند که به همین علت به شدت در معرض افت کیفیت قرارمی گیرند. آب درون مواد طی عملیات خشک شدن تبخیر می شود که این باعث کم شدن فعالیت میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و در نتیجه نگهداری بهتر محصول از لحاظ بیولوژیکی می شود. با توجه به ضایعات بالای محصولات کشاورزی و نیز مواد غذایی می بایست در کنار داشتن سیستم های مدرن نگهداری از روش هایی مانند خشک کردن برای تبدیل کردن محصولات فاسد شدنی به محصولاتی با ماندگاری طولاتی استفاده کنیم که بتوان آنها را با کمترین تجهیزات کنترل و برای دوره زمانی طولانی تری نگهداری کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.