تحقیق چغندر قند
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تحقیق چغندر قند دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق چغندر قند کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق چغندر قند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق چغندر قند :
استاندارد ملاس چغندر و نیشکر: ویژگیها که نخستین بار در سال ۱۳۴۶ تهیه گردید براساس پیشنهادهای رسیده و بررسی و تایید کمیسیون فنی خوراک دام و طیور برای اولین بار مورد تجدیدنظر قرار گرفت و در هفتاد و هشتمین جلسه کمیته ملی استاندارد فرآوردههای کشاورزی و غذایی مورخ ۶۷/۱۲/۲۱ تصویب شد , اینک به استناد ماده یک قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذرماه ۱۳۴۹ به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر گردید .
برای حفظ همگامی و همآهنگی با پیشرفتهای ملی و جهانی در زمینه صنایع و علوم , استانداردهای ایران در مواقع لزوم مورد تجدیدنظر قرار خواهند گرفت و هرگونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این استاندارد برسد در تجدیدنظر بعدی مورد توجه واقع خواهد شد .
بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ایران باید همواره از آخرین چاپ و تجدیدنظر آنها استفاده کرد .
در تهیه و تجدیدنظر این استاندارد سعی شده است که ضمن توجه به شرایط موجود و نیازهای جامعه حتیالمقدور بین این استاندارد و استاندارد کشورهای صنعتی و پیشرفته هماهنگی ایجاد شود .
تحقیق ۱: ویژگیهای ملاس چغندر قند و نیشکر
۱ ـ هدف
هدف از تدوین این استاندارد تعیین ویژگیها , بستهبندی , نشانهگذاری , نمونهبرداری روشهای آزمون و شرایط نگهداری ملاس چغندر قند و نیشکر مورد مصرف در تغذیه دام و طیور و صنایع دیگر میباشد .
۲ ـ تعریف
تفاله چغندرقند عبارتست از مازاد چغندرقند که حداکثر قند و سایر مواد قابل استخراج با آب از آن گرفته شده و بوسیله دستگاههای مخصوص خشک شده باشد.تفاله خشک چغندرقند به اشکال پرکی، مفتولی و قالبی تهیه میشود و ممکن است در تهیه آن از ملاس نیز استفاده شود.ملاس عبارت است از باقیمانده شربت چغندر قند و نیشکر که حداکثر قند قابل تبلور آن گرفته و استخراج شده باشد .
۳ ـ ویژگیها
۳ ـ ۱ ـ ویژگیهای فیزیکی :
– رنگ : رنگ تفاله خشک چغندرقند بدون ملاس قهوه ای روشن ورنگ ملاس از قهوهای روشن تا قهوهای مایل به سیاه متغیر است .
– بو : ملاس دارای بوی مخصوص به خود میباشد .
– شکل ظاهری: اندازه تفاله چغندرقند بر حسب شکل ظاهری تهیه و متغیر و بشرح زیر است.
*پرک به طول ۵تا ۱۰میلیمتر
*فشنگی که بر حسب نوع صفحه مشبک دستگاه پرس با قطره های ۱۱تا ۳۱میلی متر متغیر است.
* قالبی که بوزنهای ۲تا ۵کیلوگرم میباشد.
– وزن مخصوص : وزن مخصوص ملاس بستگی به ماده خشک آن دارد .
۳ ـ ۲ ـ ویژگیهای شیمیایی :
ویژگیهای شیمیایی ملاس چغندر قند و نیشکر باید طبق جدول باشد .
یادآوری ـ در صورت افزودن هرگونه مواد مجاز نام و مقدار آن باید مشخص گردد.
۴ ـ شرایط حمل نشانهگذاری
چون اکثرا ملاس به وسیله تانکر حمل میشود احتیاج به بستهبندی خاصی ندارد لکن ضروری است قبل از یادگیری داخل تانکر کاملا با بخار آب و مواد شوینده شسته شود همراه هر تانکر باید اطلاعات زیر نوشته یا برچسب شود .
ـ اسم کارخانه تولید کننده ملاس .
ـ وزن خالص به کیلوگرم .
ـ تاریخ تولید محصول .
ـ نام و نوع کالا .
۵ ـ نمونهبرداری
عمل نمونهبرداری برای تهیه نمونه جهت تحویل به آزمایشگاه به کمک پیمانههای استوانهای شکل که مجهز به دسته بلندی هستند و حجم پیمانه کاملا مشخص و در روی آن حک شده است انجام میگیرد . برای این عمل در صورتیکه بخواهند از ظروف استوانهای شکل نظیر بشکههای ۲۰۰ لیتری نمونهبرداری شود به کمک پیمانه ۳ الی ۵ نمونه از عمقهای مختلف نمونهبرداری شده پس از مخلوط کردن آنها نمونه نهایی به وزن حداقل یک لیتر به دست آید .
در صورتیکه از ملاس موجود در تانکر نمونهبرداری شود تعداد نمونهبرداری از شیر و دریچهها بیشتر خواهد بود و از شیر تانکرها نمونههای مورد نیاز تهیه میشود .
۶ ـ روشهای آزمون
۱ ـ تعیین مقدار رطوبت مطابق استاندارد شماره ۳۲۱ ایران .
۲ ـ تعیین مقدار پروتئین مطابق استاندارد شماره ۴۵۷ ایران .
۳ ـ روش اندازهگیری درصد ساکارز ( پلاریزاسیون .)
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.