تحقیق چغندر قند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق چغندر قند دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق چغندر قند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق چغندر قند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق چغندر قند :

استاندارد ملاس چغندر و نیشکر: ویژگی‏ها که نخستین بار در سال ۱۳۴۶ تهیه گردید براساس پیشنهادهای رسیده و بررسی و تایید کمیسیون فنی خوراک دام و طیور برای اولین بار مورد تجدیدنظر قرار گرفت و در هفتاد و هشتمین جلسه کمیته ملی استاندارد فرآورده‏های کشاورزی و غذایی مورخ ۶۷/۱۲/۲۱ تصویب شد , اینک به استناد ماده یک قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذرماه ۱۳۴۹ به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر گردید .

برای حفظ همگامی و همآهنگی با پیشرفت‏های ملی و جهانی در زمینه صنایع و علوم , استانداردهای ایران در مواقع لزوم مورد تجدیدنظر قرار خواهند گرفت و هرگونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این استاندارد برسد در تجدیدنظر بعدی مورد توجه واقع خواهد شد .

بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ایران باید همواره از آخرین چاپ و تجدیدنظر آنها استفاده کرد .

در تهیه و تجدیدنظر این استاندارد سعی شده است که ضمن توجه به شرایط موجود و نیازهای جامعه حتی‏المقدور بین این استاندارد و استاندارد کشورهای صنعتی و پیشرفته هماهنگی ایجاد شود .

تحقیق ۱: ویژگی‏های ملاس چغندر قند و نیشکر
۱ ـ هدف
هدف از تدوین این استاندارد تعیین ویژگی‏ها , بسته‏بندی , نشانه‏گذاری , نمونه‏برداری روش‏های آزمون و شرایط نگهداری ملاس چغندر قند و نیشکر مورد مصرف در تغذیه دام و طیور و صنایع دیگر می‏باشد .

۲ ـ تعریف

تفاله چغندرقند عبارتست از مازاد چغندرقند که حداکثر قند و سایر مواد قابل استخراج با آب از آن گرفته شده و بوسیله دستگاههای مخصوص خشک شده باشد.تفاله خشک چغندرقند به اشکال پرکی، مفتولی و قالبی تهیه میشود و ممکن است در تهیه آن از ملاس نیز استفاده شود.ملاس عبارت است از باقیمانده شربت چغندر قند و نیشکر که حداکثر قند قابل تبلور آن گرفته و استخراج شده باشد .
۳ ـ ویژگی‏ها

۳ ـ ۱ ـ ویژگی‏های فیزیکی :

– رنگ : رنگ تفاله خشک چغندرقند بدون ملاس قهوه ای روشن ورنگ ملاس از قهوه‏ای روشن تا قهوه‏ای مایل به سیاه متغیر است .
– بو : ملاس دارای بوی مخصوص به خود می‏باشد .
– شکل ظاهری: اندازه تفاله چغندرقند بر حسب شکل ظاهری تهیه و متغیر و بشرح زیر است.

*پرک به طول ۵تا ۱۰میلیمتر

*فشنگی که بر حسب نوع صفحه مشبک دستگاه پرس با قطره های ۱۱تا ۳۱میلی متر متغیر است.
* قالبی که بوزنهای ۲تا ۵کیلوگرم میباشد.
– وزن مخصوص : وزن مخصوص ملاس بستگی به ماده خشک آن دارد .

۳ ـ ۲ ـ ویژگی‏های شیمیایی :

ویژگی‏های شیمیایی ملاس چغندر قند و نیشکر باید طبق جدول باشد .

یادآوری ـ در صورت افزودن هرگونه مواد مجاز نام و مقدار آن باید مشخص گردد.
۴ ـ شرایط حمل نشانه‏گذاری

چون اکثرا ملاس به وسیله تانکر حمل می‏شود احتیاج به بسته‏بندی خاصی ندارد لکن ضروری است قبل از یادگیری داخل تانکر کاملا با بخار آب و مواد شوینده شسته شود همراه هر تانکر باید اطلاعات زیر نوشته یا برچسب شود .

ـ اسم کارخانه تولید کننده ملاس .

ـ وزن خالص به کیلوگرم .

ـ تاریخ تولید محصول .

ـ نام و نوع کالا .

۵ ـ نمونه‏برداری

عمل نمونه‏برداری برای تهیه نمونه جهت تحویل به آزمایشگاه به کمک پیمانه‏های استوانه‏ای شکل که مجهز به دسته بلندی هستند و حجم پیمانه کاملا مشخص و در روی آن حک شده است انجام می‏گیرد . برای این عمل در صورتی‏که بخواهند از ظروف استوانه‏ای شکل نظیر بشکه‏های ۲۰۰ لیتری نمونه‏برداری شود به کمک پیمانه ۳ الی ۵ نمونه از عمق‏های مختلف نمونه‏برداری شده پس از مخلوط کردن آنها نمونه نهایی به وزن حداقل یک لیتر به دست آید .
در صورتی‏که از ملاس موجود در تانکر نمونه‏برداری شود تعداد نمونه‏برداری از شیر و دریچه‏ها بیشتر خواهد بود و از شیر تانکرها نمونه‏های مورد نیاز تهیه می‏شود .

۶ ـ روش‏های آزمون

۱ ـ تعیین مقدار رطوبت مطابق استاندارد شماره ۳۲۱ ایران .
۲ ـ تعیین مقدار پروتئین مطابق استاندارد شماره ۴۵۷ ایران .

۳ ـ روش اندازه‏گیری درصد ساکارز ( پلاریزاسیون .)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.