تاثیر فعالیت دگرآسیبی شکر تیغال تحت تیمارهای اندام نوع عصاره و غلظت عصاره ها بر درصد جوانه زنی دانه رست های جو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر فعالیت دگرآسیبی شکر تیغال تحت تیمارهای اندام نوع عصاره و غلظت عصاره ها بر درصد جوانه زنی دانه رست های جو دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر فعالیت دگرآسیبی شکر تیغال تحت تیمارهای اندام نوع عصاره و غلظت عصاره ها بر درصد جوانه زنی دانه رست های جو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر فعالیت دگرآسیبی شکر تیغال تحت تیمارهای اندام نوع عصاره و غلظت عصاره ها بر درصد جوانه زنی دانه رست های جو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر فعالیت دگرآسیبی شکر تیغال تحت تیمارهای اندام نوع عصاره و غلظت عصاره ها بر درصد جوانه زنی دانه رست های جو :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

به منظور بررسی تأثیر فعالیت دگرآسیبی شکرتیغال تحت تیمارهای اندام، نوع عصاره و غلظت عصاره ها بر درصد جوانه زنی دانه رست- های جو آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی انجام شد. فاکتورهای اعمال شده شامل اندام زمینی و هوایی غلظت صفر،۰/۵و۱ درصد و عصاره ها استنی، الکلی و آبی بود. بر اساس نتایج تجزیه واریانس اثر عصاره در سطح احتمال پنج درصد و اثر غلظت در سطح احتمال یک درصد بر درصد جوانه زنی جو معنیدار بود. ولی در اثر اندام و اثرات متقابل دو فاکتوره و سه فاکتوره تأثیر معنی داری مشاهده نشد. نتایج بدست آمده نشان داد که با افزایش غلظت عصاره درصد جوانه زنی کاهش پیدا کرد همچنین بین سطوح ۰/۵و۱ درصد غلظت عصاره تفاوت معنی داری رؤیت نگردید. بیشترین درصد جوانه زنی مربوط به عصاره استنی بود، همچنین عصاره الکلی و عصاره آبی در یک گروه آماری واقع شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.