تاثیر پلی آمین های اسپرمیدین و پوترسین روی درصد و سرعت جوانه زنی لوبیا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر پلی آمین های اسپرمیدین و پوترسین روی درصد و سرعت جوانه زنی لوبیا دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر پلی آمین های اسپرمیدین و پوترسین روی درصد و سرعت جوانه زنی لوبیا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر پلی آمین های اسپرمیدین و پوترسین روی درصد و سرعت جوانه زنی لوبیا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر پلی آمین های اسپرمیدین و پوترسین روی درصد و سرعت جوانه زنی لوبیا :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

به منظور بررسی تاثیر پلی آمین های اسپرمیدین و پوترسین روی لوبیا تحت تنش شوری پژوهش به صورت آزمایشگاهی در آزمایشگاه کنترل و گواهی بذر دانشگاه محقق اردبیلی بر روی بذر لوبیا اجرا شد. این پژوهش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تکرار اجرا گردید. تیمارهای آزمایش شامل سه سطح شوری صفر ۵۰و۱۰۰ میلی مولار از منبع نمک آزمایشگاهی و پیش تیمار بذر به صورت شاهد، اسپرمیدین و پوترسین بود. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که شوری، پلی آمین و برهمکنش شوری و پلی آمین ها تاثیر معنی داری روی درصد و سرعت جوانه زنی در سطح ۵%داشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.