اثرات استفاده از سطوح مختلف پری بیوتیک وای موس در خوراک بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات استفاده از سطوح مختلف پری بیوتیک وای موس در خوراک بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات استفاده از سطوح مختلف پری بیوتیک وای موس در خوراک بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات استفاده از سطوح مختلف پری بیوتیک وای موس در خوراک بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات استفاده از سطوح مختلف پری بیوتیک وای موس در خوراک بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

این تحقیق به منظور بررسی مقایسه اثرات استفاده از سطوح مختلف پری بیوتیک وای موس در خوراک بر عملکرد ، صفات لاشه وفراسنجه های خونی جوجه های گوشتی انجام شد. تعداد ۱۲۰ قطعه جوجه گوشتی یکروزه (راس) در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با۴ تیمار و ۳ تکرار که هر تکرار شامل ۱۰ پرنده بود توزیع شدند. تیمار های آزمایشی شامل تیمار شاهد (بدون افزودنی، T1)؛ (۰/۰۵درصد پری بیوتیک T2)؛ (۰/۱ درصد پری بیوتیک T3) و (۰/۲ درصد پری بیوتیک T4) در خوراک بودند. صفات عملکرد، لاشه وفراسنجه خونی اندازه گیری شدند. نتایج نشان داد استفاده از ۰/۲ درصد پری بیوتیک در خوراک موجب بهبود ضریب تبدیل خوراک نسبت به تیمار شاهد می شود (p<0/05). تیمارهای آزمایشی اثر معنی داری بر صفات عملکردی دوره رشد نداشتند. اثر تیمارهایآزمایشی بر صفات لاشه و فراسنجه های خونی در روز ۲۱ معنی دار نشد. استفاده از دو سطح ۰/۱ و ۰/۲ درصد پری بیوتیک در خوراک موجب کاهش غلظت کلسترول خون جوجه های گوشتی شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.