شاخص های ارزیابی کیفیت کاکائو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شاخص های ارزیابی کیفیت کاکائو دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شاخص های ارزیابی کیفیت کاکائو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شاخص های ارزیابی کیفیت کاکائو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شاخص های ارزیابی کیفیت کاکائو :

تعداد صفحات :۴

چکیده مقاله:

تعریف کیفیت مواد غذایی طی سال ها تغییر یافته است. امروزه تعاریف بر اساس تامین تقاضای مشتری استوار است. به هر حال به منظور تعریف بهتر کیفیت مواد غذایی ارزیابی ها بر اساس متغیرهای کلیدی ضروری است. این مطالعه با هدف پیشنهاد یک شاخص کیفیت کاکائو (Cocoa Quality Index: CQI) نوشته شده است. مطالعه اخیر بر اساس مشخصه های مطلوب شناخته شده دانه کاکائو است. چربی تام، اسیدیته، فنول ها، اسید فنولیک، اسیدهای آلی، فلزات سنگسن، اسیدهای آمینه، کافئین، تئوبرومین،pH، قندها و مواد ریز مغذی می باشد که فاکتورهای مربوط به CQI دانه کاکائو هستند. به منظور بهبود مشخصه های دانه های کاکائو لازم است تا چربی، فنولیک و گلوکز افزایش یابند و فنول ها. فلزات سنگین. اسیدهای آلی و کافئین کاهش یابند. البته روش پیشنهادی CQI برای سایر فرآورده های کشاورزی نیز می تواند به کار رود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.