اتواکسیداسیون چربی ها در مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اتواکسیداسیون چربی ها در مواد غذایی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اتواکسیداسیون چربی ها در مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اتواکسیداسیون چربی ها در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اتواکسیداسیون چربی ها در مواد غذایی :

تعداد صفحات :۴

چکیده مقاله:

اتواکسیداسیون چربی ها در مواد غذایی موضوع مهمی برای تولیدکنندگان و مصرف کنندگان می باشد. به منظور جلوگیری از اکسیداسیون چربی ها برخی آنتی اکسیدان ها به کار می روند. در حال حاضر آنتی اکسیدان های سنتزی متدوال، بوتیلیته هیدروکسی آنیزول(BHA)،بوتیلیته هیدروکسی تولوئن(BHT)، تری بوتیلیته هیدروکینون(TBHQ) می باشند. به حر حال جنبه های سمیت زایی و تغذیه ای استفاده از چنین ترکیباتی را محدود کرده است. لذا،گرایش روزافزونی به استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی مثل عصاره دانه انگور،رزماری و … شده است. آنتی اکسیدان های طبیعی باید بی بو و بی مزه باشند. بنابراین استفاده از رزماری به علت طعم علفی در صنعت غذا محدود شده است. چای سبز و عصاره آن در تولیدات صنعتی مثل صنایع آرایشی، غذایی و نوشیدنی ها به طور گسترده ای به کار می رود. خواص انتی اکسیدانی انواع چای و عصاره ها به عنوان آنتی اکسیدان های خوراکی در این مقاله بررسی شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.