بررسی ارزش تغذیه ای گیاهان پنیرک و خارمریم در شتر تک کوهانه برای مقابله با مشکل کمبود علوفه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ارزش تغذیه ای گیاهان پنیرک و خارمریم در شتر تک کوهانه برای مقابله با مشکل کمبود علوفه دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ارزش تغذیه ای گیاهان پنیرک و خارمریم در شتر تک کوهانه برای مقابله با مشکل کمبود علوفه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ارزش تغذیه ای گیاهان پنیرک و خارمریم در شتر تک کوهانه برای مقابله با مشکل کمبود علوفه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ارزش تغذیه ای گیاهان پنیرک و خارمریم در شتر تک کوهانه برای مقابله با مشکل کمبود علوفه :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

هدف از این آزمایش، بررسی ارزش تغذیه ای و فراسنجه های تولید گاز و تخمیر گیاهان پنیرک و خارمریم در شتر تک کوهانه بود. هضم پذیری و تخمیر میکروبی این گیاهان با روش تولید گاز تعیین و فراسنجه های تولید گاز با مدل نمایی ارسکوف و مکدونالد تخمین زده شدند. نتایج آزمایش نشان داد پتانسیل تولید گاز گیاه پنیرک در شتر بیش از گیاه خارمریم بود (P< 0/05)، اما نرخ گاز تولیدی این دو گیاه اختلاف معنی داری نداشت (۰/۰۵<P). عامل جداکننده و راندمان تولید پروتئین میکروبی بین پنیرک و خارمریم متفاوت نبود (۰/۰۵<P)، اما میزان توده میکروبی و ماده آلی هضم شده واقعی در پنیرک بالاتر از خارمریم بود (P< 0/05). بنابراین با توجه به نتایج این آزمایش، گیاه پنیرک به دلیل بهبود هضم پذیری، تخمیر و تجزیه پذیری شکمبه ای مناسب، نسبت به گیاه خارمریم، شاید پتانسیل بهتری در تغذیه شتر تک کوهانه داشته باشد، اما به دلیل محدود بودن اطلاعات در این زمینه نیاز به مطالعه بیشتری می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.