بررسی دیوارنگاری معاصر همدان از دیدگاه کیفی و تناسب با فضا(نمونه مورد مطالعه: بولوار ایت الله کاشانی در شهر همدان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی دیوارنگاری معاصر همدان از دیدگاه کیفی و تناسب با فضا(نمونه مورد مطالعه: بولوار ایت الله کاشانی در شهر همدان) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی دیوارنگاری معاصر همدان از دیدگاه کیفی و تناسب با فضا(نمونه مورد مطالعه: بولوار ایت الله کاشانی در شهر همدان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی دیوارنگاری معاصر همدان از دیدگاه کیفی و تناسب با فضا(نمونه مورد مطالعه: بولوار ایت الله کاشانی در شهر همدان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی دیوارنگاری معاصر همدان از دیدگاه کیفی و تناسب با فضا(نمونه مورد مطالعه: بولوار ایت الله کاشانی در شهر همدان) :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

در طول تاریخ، در تمدن های بزرگ و کوچک، همیشه نقاشی دیواری به عنوان رسانه ایی فراگیر و چند شکلی توانسته به تناسب امکانات موجود، قالب ها و شیوه های گوناگونی را تجربه نماید. امروزه این تجربه ها، به عنوان مبانی آفرینشی این گونه آثار به کار گرفته می شود، و در گوشه و کنار جهان با الهام از همین مبانی، شگفتی های بی همتایی، توسط هنرمندان مشهور و گمنان تحت عناوین و سبک های مختلف هنری، آفریده می شود. اما، به علت فقدان پژوهش های کافی در این زمینه و غفلت نسبت به شناخت مبانی و اصالت های نقاشی دیواری، این شیوه هنری نتوانسته آن چنان که باید صورت های خلاقانه هنرمندان خود را به شکل رسمی به نمایش بگذارد. این مقاله با رویکردی توصیفی تحلیلی، از روش مطالعات میدانی و کتابخانه ای و با استفاده از مدل برنامه ریزی راهبردی (استراتژیک) SWOT تهیه و تدوین شده است. از اینرو محدوده ی بولوار ایت الله کاشانی در شهر همدان به عنوان نمونه مورد مطالعه انتخاب شد چرا که این محدوده دارای سابقه ای طولانی در مورد موضوع پژوهش به حساب می آید. تحلیل های نهایی در این پژوهش نشان می دهند که نقاط ضعف و تهدید در وضع موجود محدوده مورد مطالعه دارای وزن بیشتری نسبت به نقاط قوت و فرصت آن بوده، پس در نهایت تحلیل های نهایی به سمت راهبردهای تدافعی جهت گیری نمودند به همین ترتیب راهبرد های رهگشایی بمنظور بهبود وضعیت فوق در محدوده پیشنهاد شد که به تفصیل در متن مقاله آمده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.