شناسایی شاخص تریه و پرکاربرتریه آرایه های تزیینی در معماری بومی گیلان با بررسی بناهای ثبت شده در میراث فرهنگی گیلان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی شاخص تریه و پرکاربرتریه آرایه های تزیینی در معماری بومی گیلان با بررسی بناهای ثبت شده در میراث فرهنگی گیلان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی شاخص تریه و پرکاربرتریه آرایه های تزیینی در معماری بومی گیلان با بررسی بناهای ثبت شده در میراث فرهنگی گیلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی شاخص تریه و پرکاربرتریه آرایه های تزیینی در معماری بومی گیلان با بررسی بناهای ثبت شده در میراث فرهنگی گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی شاخص تریه و پرکاربرتریه آرایه های تزیینی در معماری بومی گیلان با بررسی بناهای ثبت شده در میراث فرهنگی گیلان :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

در معماری تزئینی، هر نقش ورای ارزش صوری خود، دارای ارزشی برگرفته از فرهنگ و بیانگر عقیده و آرمان تداوم یافته مردم جامعه در نسل های آینده است. آرایه های معماری از سویی ذهن بیننده را به زیبایی صوری و ظاهری نقش ها و نوع کاربری فضاهای بنایی که نقش و نگارها بر دیوارهای آن نشسته، فرا می خواندند و از سوی دیگر دیدگاه بیننده را به قلمرو و راز و رمزهای فرهنگی و دینی پوشیده در مفاهیم نقش ها می کشانند، در واقع نقوش و تزئینات هرقومی بیانگر علایق، هویت، باور و سنت های فرهنگی و آئینی آنان است و توسط این اثار می توان به خصاصیص مردم آن منطقه پی برد. لذا بررسی تزئینات خاص هر منطقه و استفاده از آنها در طراحی های امروزی امری مهم می نماید. در این بین معماری خانه های روستایی گیلان دانش نانوشته ای است که باید حفظ شود و از آن در معماری کنونی الهام گرفت. نقوش مورد استفاده در معماری بومی گیلان گواهی روشن بر رابطه نزدیک مردم منطقه به محصولات طبیعی، گیاهی و جانوری و فرهنگ آنها دارد. بنابراین با فرض ا ین که استفاده از تزئینات و آرایه های شاخص هر منطقه در معماری امروزی می تواند در حفظ فرهنگ و افزایش کیفیت محیط مؤثر باشد، با روش توصیفی- تحلیلی و بررسی میدانی و تحلیل چند نمونه با ارزش معماری گیلان تزئینات و نقوش استفاده شده در بناهای بومی گیلان استخراج و دسته بندی شده است. نتایج حاصل تزئینات شاخص و پرکاربرد در معماری بومی گیلان را نشان می دهد که کاربرد آنها به شکل امروزی در طراحی بناهای معاصر در جهت حفظ و توسعه فرهنگ و افزایش کیفیت محیط تأثیر به سزایی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.