بهینه سازی استریپر ۱۰۰۲ واحد آمونیاک ۳ پتروشیمی رازی بخش گوگردزدایی توسط نرم افزار HYSYS و با کمک روش تاگوچی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی استریپر ۱۰۰۲ واحد آمونیاک ۳ پتروشیمی رازی بخش گوگردزدایی توسط نرم افزار HYSYS و با کمک روش تاگوچی دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی استریپر ۱۰۰۲ واحد آمونیاک ۳ پتروشیمی رازی بخش گوگردزدایی توسط نرم افزار HYSYS و با کمک روش تاگوچی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی استریپر ۱۰۰۲ واحد آمونیاک ۳ پتروشیمی رازی بخش گوگردزدایی توسط نرم افزار HYSYS و با کمک روش تاگوچی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی استریپر ۱۰۰۲ واحد آمونیاک ۳ پتروشیمی رازی بخش گوگردزدایی توسط نرم افزار HYSYS و با کمک روش تاگوچی :

تعداد صفحات :۲۶

چکیده مقاله:

گاز ورودی به واحد آمونیاک ۳ پتروشیمی رازی حاوی مقداری ترکیبات آلی گوگردی و کربنیل سولفاید و هیدروژن سولفید است. که برای کاتالیست قسمت های این واحد سمی است. از میان این سموم گوگرد مخرب ترین سم کاتالیست Primary Reformer است. از این نظر در قسمت گوگردزدایی از گاز جدا می شود. برای جداسازی ترکیبات گوگردی. ابتدا آن را با هیدروژن ترکیب کرده تا اینکه تبدیل به هیدروژن سولفید گردد. سپس هیدروژن سولفید تولیدی را توسط محلول دی اتانول آمین که قلیائی است از گاز جدا می کنند. آمین استفاده شده که مقادیر سولفید هیدروژن را از گاز جذب نموده برای احیا و استفاده دوباره وارد برج استریپر این واحد می شود در قسمت احیا چنان چه هر یک از پارامترهای مؤثر در فرایند دفع در شرایط مطلوبی کنترل نشود باعث خساراتی ازجمله آسیب دیدگی سریع تجهیزات، تجزیه محلول امین و تلفات امین، احیا نامناسب امین و فاصله گرفتن فرایند گوگردزدایی از راندمان مطلوب خواهد شد. همچنین یافتن نقطه بهینه نتیجه قطعی کاهش مصرف انرژی را در بر خواهد داشت. لذا در راستای انجام این کار محدوده ی عملکرد پارامترهای قابل تغییر در واحد آمونیاک ۳ (فشار و دما) برای برج دفع تعیین شده، دما در بازه ۹۰ الی ۱۷۰°C و فشار در بازه ی ۱ الی ۳/۵ بار و با تغییر این پارامترها با کمک شبیه سازی انجام شده در محیط نرم افزار HYSYS و با به کارگیری روش تاگوچی، نتایج ثبت و موردبررسی قرار گرفت. از میان نتایج به دست آمده در حالت دمای C°۹۰ و فشار ۲/۵ بار مجموع توان مصرفی جوش آورنده و پمپ رفلاکس و میعان کننده به کمترین مقدار خود یعنی ۵۱۲۸/۵۲۲ کیلووات به دست آمد. به طوری که معادل ۱/۲۰۷ مگا ژول در ساعت صرفه جویی خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.