بررسی روند فساد اکسایشی فیله ماهی حاوی اسانسهای مرزه و ترخون طی دوره نگهداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی روند فساد اکسایشی فیله ماهی حاوی اسانسهای مرزه و ترخون طی دوره نگهداری دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی روند فساد اکسایشی فیله ماهی حاوی اسانسهای مرزه و ترخون طی دوره نگهداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی روند فساد اکسایشی فیله ماهی حاوی اسانسهای مرزه و ترخون طی دوره نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی روند فساد اکسایشی فیله ماهی حاوی اسانسهای مرزه و ترخون طی دوره نگهداری :

تعداد صفحات :۲۴

چکیده مقاله:

تأثیر تیمار اسانس های مرزه و ترخون بر پایداری اکسیداتیو فیله ماهی قزل آلای پیش پخته در طول دوره ذخیره سازی در حالت انجماد مورد بررسی قرار گرفت. فیله ماهی پیش پخته (اسانس های مرزه و ترخون) به سه روش سرخ کردن، پختن در فر و بخارپز کردن تهیه و در دمای ۱۸- درجه سانتیگراد به مدت ۴ ماه نگهداری شد. میزان تشکیل اسید چرب آزاد (FFA) به طور قابل توجهی در نمونه های تهیه شده در فر و نبز بخارپز شده (۳/۵-۴% اسید اولئیک) بیشتر بود. بالاترین عدد پراکسید (PV) نیز در فیله سرخ شده (۷/۷-۶۳/۴ میلی اکی والان/کیلوگرم) مشاهده گردید. عدد تیوباربیتوریک اسید (TBA 0/13 MA/kg mg در نمونه تازه خام) در فیله های سرخ شده و بخارپز شده بلافاصله پس از فرایند افزایش قابل ملاحظه ای نشان نداد لیکن در نمونه های کنترل بخارپز شده معیار TBA (0/84 MA/kg mg) افزایش یافت. افزایش قابل توجهی در میزان FFA، PV و TBA در همه نمونه های پخته شده طی ذخیره سازی در حالت انجماد مشاهده شد. به طور کلی، نمونه های تیمار شده با اسانس های مرزه و ترخون دارای PV و TBA پائین تری نسبت به نمونه های کنترل بودند. قابل ذکر است که افزودن اسانس های مرزه و ترخون تأثیر مثبتی بر ویژگی های حسی نمونه ها داشته است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.