بررسی اثر اسانس نعنا بر خواص مکانیکی و ضد میکروبی فیلم های بر پایه گلوتن گندم و ایزوله پروتئین سویا حاوی اسانس نعنا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر اسانس نعنا بر خواص مکانیکی و ضد میکروبی فیلم های بر پایه گلوتن گندم و ایزوله پروتئین سویا حاوی اسانس نعنا دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر اسانس نعنا بر خواص مکانیکی و ضد میکروبی فیلم های بر پایه گلوتن گندم و ایزوله پروتئین سویا حاوی اسانس نعنا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر اسانس نعنا بر خواص مکانیکی و ضد میکروبی فیلم های بر پایه گلوتن گندم و ایزوله پروتئین سویا حاوی اسانس نعنا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر اسانس نعنا بر خواص مکانیکی و ضد میکروبی فیلم های بر پایه گلوتن گندم و ایزوله پروتئین سویا حاوی اسانس نعنا :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

در چند دهه اخیر میزان توجه و علاقه افراد به استفاده از بیوپلیمرها به دلیل افزایش بیشتر آگاهی مصرف کنندگان ،افزایش قیمت نفت خام،افزایش آلودگی های زیست محیطی و تجزیه ناپذیر بودن پلیمرهای نفتی و توجه به گرمای جهانی افزایش یافته است و سبب شده تلاش های فراوانی در جهت تولید مواد بسته بندی با منشا طبیعی (پروتئین،چربی و کربوهیدرات) بصورت فیلم یا پوشش صورت گیرد.اینگونه بیو پلیمر هادر مقایسه با استفاده از پلاستیک ها اثرات مخرب کمتری بر محیط زیست دارند. هدف از انجام این تحقیق بررسی اثر اسانس نعنا بر خصوصیات مکانیکی و ضد میکروبی فیلم خوراکی بر مبنی گلوتن گندم و ایزوله پروتئین سویا می باشد.در این تحقیق فیلم های خوراکی از جنس گلوتن گندم و ایزوله پروتئین سویا محتوی اسانس نعنا تحت شرایط کنترل شده به روش تبخیر حلال تهیه گردید.بررسی خواص مکانیکی بر روی فیلم های تولید شده با نسبت ۵۰:۵۰ از هر منبع ،حاوی اسانس با نسبت های مختلف صورت گرفت.با افزودن اسانس نعنا به دلیل ایجاد ساختار غیر یکنواخت در فیلم حاوی اسانس مقاومت فیلم ها نسبت به فیلم ترکیبی فاقد اساس کاهش یافت. نتایج بدست آمده نشان داد که اساس نعنا خاصیت ضدمیکروبی بیشتری در برابر اشریشیا کلی نسبت به استافیلوکوکوس اورئوس از خود نشان داد (P<0.05). بنابراین اسانس نعنا از مواد ضدمیکروب مناسب برای فیلم ها و پوشش هایی از جنس گلوتن گندم و ایزوله پروتئین سویا با خواص ضد میکروبی مناسب می تواند بعنوان یک بسته بندی فعال در پوشش های خوراکی و بسته بندی محصولات غذایی و کشاورزی عمل کند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.