اثر عصاره برگ زیتون بر عدد تیوباربیتوریک اسید فیله ماهی کپور نقره ای در طول دوره نگهداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر عصاره برگ زیتون بر عدد تیوباربیتوریک اسید فیله ماهی کپور نقره ای در طول دوره نگهداری دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر عصاره برگ زیتون بر عدد تیوباربیتوریک اسید فیله ماهی کپور نقره ای در طول دوره نگهداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر عصاره برگ زیتون بر عدد تیوباربیتوریک اسید فیله ماهی کپور نقره ای در طول دوره نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر عصاره برگ زیتون بر عدد تیوباربیتوریک اسید فیله ماهی کپور نقره ای در طول دوره نگهداری :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

گیاه زیتون با نام علمی (Olea europaea L.) در زمره گیاهان پر خاصیت بشمار می آید بطوریکه بخش های مختلف این گیاه از جمله برگ و میوه مورد استفاده های فراوان قرار می گیرد. تحقیق حاضر با هدف ارزیابی اثر عصاره برگ زیتون بر عدد تیوباربیتوریک اسید فیله ماهی کپور نقره ای در طول دوره نگهداری انجام شد. تیمارهای استفاده شده در این پژوهش بدین ترتیب می باشند : شاهد (فیله فاقد هر گونه افزودنی)، فیله حاوی ۱% عصاره برگ زیتون، فیله حاوی ۲% عصاره برگ زیتون. مدت زمان انجام آزمایش ۱۶ روز به طول انجامید. میزان تیوباربیتوریک اسید در روز اول آزمایش تقریبا در هر سه تیمار برابر بوده و بین آنها هیچ گونه تفاوت معنی دار حاکم نبود. با نزدیک شدن به روز ۱۶ آزمایش اختلافات بین تیمارها نیز بیشتر مشهود بوده است بطوریکه در روز پایانی تیمار شاهد با اختلاف زیاد بیشترین میزان تیوباربیتوریک اسید را به خود اختصاص داده و همچنین پس از آن تیمار ۱% عصاره برگ زیتون حاوی بیشترین میزان تیوباربیتوریک اسید بود و نهایتا کمترین میزان نیز به تیمار ۲% عصاره برگ زیتون اختصاص یافت که بدین ترتیب در روز نهایی اختلافات بین هر یک از تیمارهای موجود از نوع معنی دار گزارش شد(۰۵/۰>p). با توجه به عملکرد مثبت تیمارهای عصاره بویژه تیمار ۲% عصاره؛ می توان از حداکثر توان این منابع جهت مهار میزان تیوباربیتوریک اسید در فیله های ماهی استفاده نمود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.