اثر افزودن آب کرفس بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس وخواص کیفی نوشیدنی تولیدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر افزودن آب کرفس بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس وخواص کیفی نوشیدنی تولیدی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر افزودن آب کرفس بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس وخواص کیفی نوشیدنی تولیدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر افزودن آب کرفس بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس وخواص کیفی نوشیدنی تولیدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر افزودن آب کرفس بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس وخواص کیفی نوشیدنی تولیدی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

ماده غذایی هدفمند، ماده غذایی است که در بردارنده حداقل یک خاصیت سلامت بخش مشخص و به اثبات رسیده، افزون بر خواص تغذیه ای پایه باشد و به صورت هدفمند توسط تولیدکننده تولید یا توسط دانشمندان علم تغذیه توصیه و توسط مصرف کننده مصرف شود. امروزه با توجه به رویکرد جهانی به مصرف مواد غذایی حاوی مواد طبیعی و بدون مواد شیمیایی، کاربرد این فرآورده ها رو به افزایش است. فرآورده های پروبیوتیک حاوی باکتری های مفیدی هستند که پس از مصرف در روده ساکن شده و اثرات مفیدی بر سلامتی انسان به جای می گذارند. میکروارگانیسم های پروبیوتیک علاوه بر خاصیت بهبود دهندگی سلامت افراد جامعه، در ایجاد طعم و بافت خوب فرآورده نهایی مؤثر می باشد. مهمترین پروبیوتیک های مورد استفاده در فرمولاسیون های غذایی معلق به جنس لاکتوباسیلوس و بیفیدوباکتریوم هستند.در سال های اخیر در کنار فرآورده های لبنی پروبیوتیک، نوشیدنی های بر پایه سبزی و میوه نیز مورد توجه قرار گرفته اند که با توجه به ویژگی های منحصر به فردی نظیر دارا بودن آنتی اکسیدان ها و ویتامین های ارزشمند، محبوبیت، تولید و مصرف آنها به تدریج افزایش خواهد یافت. در میان نوشیدنی های بر پایه گیاهی، آب کرفس پتانسیل بالایی برای تولید فرآورده ای پروبیوتیک با خواص فراسودمند دارد، چرا که محتوی سطوح قابل توجهی از پلی فنل ها، دلیمونن و آنتی اکسیدان هااست.هدف از تحقیقی حاضر، ارزیابی اثر افزودن آب کرفس بر روز زنده مانی باکتری های پروبیوتیک (لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسو لاکتوباسیلوس کازئی) و خواص کیفی نوشیدنی بر پایه آب کرفس می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.