گزارش گزارش اکتشاف مرحله اول طرح فلدسپات دره میانه ملایر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 گزارش گزارش اکتشاف مرحله اول طرح فلدسپات دره میانه ملایر دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد گزارش گزارش اکتشاف مرحله اول طرح فلدسپات دره میانه ملایر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی گزارش گزارش اکتشاف مرحله اول طرح فلدسپات دره میانه ملایر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن گزارش گزارش اکتشاف مرحله اول طرح فلدسپات دره میانه ملایر :

بخشی از فهرست گزارش گزارش اکتشاف مرحله اول طرح فلدسپات دره میانه ملایر

فهرست مطالب
۱- مقدمه
۲- کلیات
۲-۱- موقعیت جغرافیایی
۲-۲- راههای دسترسی
۲-۳- شرایط اقلیمی
۲-۴- ژنومورفولوژی
۳- زمین شناسی
۳-۱- زمین شناسی عمومی
۳-۲- زمین شناسی منطقه
۳-۲-۱- چینه شناسی
۳-۲-۲- ماگماتیسم
۳-۲-۳- دگرگونی
۳-۲-۴- تکتونیک
۳-۲-۵- آلتراسیون
۴- زمین شناسی اقتصادی
۵- عملیات اکتشاف انجام شده
۵-۱- ……..
۵-۲- ……..
۶- عملیات اکتشافی مرحله بعد
۶-۱- ……..
………
۷- پیشنهادات برای مراحل بعدی اکتشاف
۷-۱-
…………
۸- منابع و ماخذ
۹- پیوست
فهرست شکل ها
شکل ۱-
شکل ۲-
شکل ۳-

فهرست جدول ها
جدول ۱-
جدول ۲-
جدول ۳-
جدول ۴-

فهرست پیوست ها

نقش مواد معدنی در زندگی روزمره انسان برکسی پوشیده نیست، رابطه انسان با مواد معدنی و سنگ رابطه ای دیرینه است و این موضوع قدمتی را برابر با بوجود آمدن انسان بر روی کره خاکی دارد، بنابراین جستجو و کاوش برای بدست آوردن مواد مورد نیاز از دل سنگ و خاک اجتناب ناپذیر بوده، در این میان علم زمین شناسی و معدن نقش بسزایی در پی جویی و استخراج این مواد بعهده خواهند داشت.
شناخت کانیها و سنگ ها، خصوصیات و شرایط تشکیل آنها باعث خواهد گردید که الگوهای مختلفی برای کانسارها تهیه گردد و ندایی جویی آتی از هر کانسار باعث پایین آمدن زمان و هزینه اکتشافی خواهد گردید.
گذشت زمان و افزایش جمعیت باعث گردید، تا منابع معدنی سطحی با عیار بالا رو به اتمام گذارد و انسان برای رفع نیازهای خود به معادن زیرزمینی و معادنی که از عیار پایین تری برخوردارند روی آورد اما افزایش قیمت مواد معدنی و پیشرفت تکنولوژی این نقیصه را جبران نموده و بنابر عقاید برخی دانشمندان مواد معدنی هرگز پایان نخواهد داشت و همیشه منابع جدیدی کشف خواهد گردید.
گروه فلدسپاتها یکی از فراوانترین ترکیبات روی زمین بوده و بسیاری از سنگها حاوی یک یا چند ترکیب از این گروه می باشند. این ماده معدنی اغلب بصورت گرای یا لایه ای و بعضا بصورت توده ای می باشد که هم اکنون در استان همدان بصورت روباز استخراج می شود.
اکتشاف فلدسپات در محدوده اکتشافی مورد نظر در راستای تامین منابع داخلی و در صورت امکان مادر به خارج از کشور بوده و امید است در این راستا گامی در جهت استقلال و نیل به اهداف میهن اسلامی برداشته شود.
۲- کلیات:
۲-۱- موقعیت جغرافیایی:
استان همدان با مساحت ۱۹۰۲۴ کیلومتر مربع یکی از استانهای کوچک به شمار می رود و جزء استانهای غربی ایران است. این استان از شمال به استان زنجان، از جنوب به استان لرستان، از شرق به استان مرکزی و از مغرب به استانهای کرمانشاه و کردستان محدود می شود.
محدوده مورد اکتشاف در جنوب شرق شهرستان ملایر از توابع استان عمدان و تقریبا همجوار با استان لرستان واقع گردیده است.
مختصات چند ضلعی A,B,C,D,E,F در سیستم طول و عرض جغرافیایی بشرح ذیل می باشد.

مختصات این نقاط در سیستم UTM بشرح ذیل می باشد.
A=TT9446
B= TT9976
C= TT9972
D= TT9522
E= TT9574
F= TT9474
۲-۲- شرایط اقلیمی:
اغلب شهرهای استان همدان در ارتفاعات قرار دارند و در استان دشتهای وسیعی وجود دارند که میزان عمل بادهای شدید می باشد و توده های هوا به راحتی این مناطق را تحت تاثیر خویش قرار می دهند وجود این دشتها در مجاورت نواحی مرتفع و کوهستانی باعث تولید بادهای شدید در استان می شود که این امر سبب شده تا استان همدان از مناطق باد خیز کشور محسوب شود. دیگر عواملی که در آب و هوای استان نقش مویری دارند، عبارتند از دوری از دریا وجود شهر سارها و پیش آمدن تودهای هوای شمالی و غربی، روی هم رفته مناطق مرتفع استان دارای آب و هوای کوهستانی سرد می باشد که این منطقه نیز با توجه به کوهستانی بودن دارای آب و هوای سرد می باشد و بارش در قسمت اعظمی از فصل پاییز و فصل زمستان بصورت برف می باشد متوسط دمای سالیانه c15 متوسط بارندگی سالیانه در این منطقه mm350 می باشد بین ۶ تا ۹ ماه در سال می توان اقدام به عملیات اکتشافی نمود.
۲-۳- ژنومورفولوژی
استان همدان منطقه ای کوهستانی بشمار می رود، کوههای آن جزء کوههای مرکزی غربی ایران است. کوهستان های غربی و جنوب غربی استان جزء کوههای داخلی زاگرس می باشد که جهت عمومی آنها از شمال به جنوب شرقی می باشد. از دیگر ارتفاعات مهم استان می توان به لشگر در جنوب شرقی ملایر، آلمو قمولمان در حد فاصل اسد آباد بهار، کوه موقاعلی در بخش کبودر آهنگ، گرویاگرین در جنوب نهاوند و سیاه دره در تویسرکان اشاره نمود.
شهر ملایر خود بر روی جلگه ای کوهپایه ای قرار گرفته است و باغها پیرامون شهر بر روی این جلگه اند، ولی محدود اکتشافی مورد نظر در منطقه کوهستانی حد فاصل کوههای لشگر درو گرین نهاوند واقع شده و تقریبا شامل قسمتی از دامنه کوه نیرو گرد می باشد رودخانه دائمی در منطقه جاری نیست ولی آبراهه کم و بیش در منطقه گسترش دارند.
۲-۴- راههای دسترسی
محدوده مورد نظر بصورت تقریبی تا مرکز استان ۱۰۰ کیلومتر و تا شهر ملایر ۲۵ کیلومتر فاصله دارد و دسترسی از دو مسیر امکان پذیر است یکی جاده ملایر، بروجرد که در کیلومتر ۴۰ جاده ای فرعی به روستای بروجردی (دره گرگ) امکان رسیدن به منطقه را فراهم می نماید و راه دیگر جاده ملایر اراک که در کیلومتر ۱۰ جاده ای فرعی به روستای مرویل این کار را انجام می دهد.
۳- زمین شناسی:
۳-۱- زمین شناسی عمومی:
منطقه مورد نظر از لحاظ زمین شناسی در کمربند درگوند سنندج- سیرجان قرار گرفته است روند این زون شمال غرب- جنوب شرقی بوده و سپس از حوضه رسوبی زاگرس و در شمال شرق آن واقع گردیده و کمربند نسبتا وسیعی از نواحی غربی مرز ایران تا نواحی جنوبی را در بر می گیرد، شکل و ساز زمین شناسی این زون در فاصله زمانی بین رخداد تکتونیکی این نفر اکامبرین و تریاس فوقانی ژوراسیک میانی تشکیل گردیده است.
از نظر محیط رسوب گذاری سنگهای این زون در محیط دریایی کم عمق بوده و در بعضی از دوره ای زمین شناسی فرو نشستگی آن زیادتر بوده و فعالیت های آتشفشانی در این زون نسبت به زونهای ساختمانی بیشتر و فعالیتهای آذرین تا دوران سنوزوئیک بیشتر از سایر مناطق ایران زمین بوده است که این موضوع از ویژگیهای مهم این زون می باشد.
۳-۲- زمین شناسی منطقه
۳-۲-۱- چینه شناسی
گسترده ترین سنگهای منطقه مورد برسی اسلیت می باشد. گرچه سنگهای اسلیتی اطراف همدان بخشی در پرموتریاس تشکیل نشده، ولی بخشی بزرگتر این رسوبات درچه دگروش همدان به ژوراسیک نسبت داده شده است.
اشتقال (۱۹۱۱) تنها آمونیت شکسته ای در نزدیکی همدان پیدا کرد که می توانست Arietites biscutus باشد که متعلق به ژوراسیک پایین (سینه مورین) است. جوان تر از اسیلت های ذکر شده سنگهای کرتاسه قرار دارند. این رخساره از شمال خاوری همدان تا جنوب خاوری ملایر گسترش دارد. ادامه آنها بسوی جنوب خاوری در چهار گوش اراک، گلپایگان و بروجرد و شمال در چهار گوش کیودراهنگ جنوبی نمایان است. ردیف یاد شده اساسا از سنگهای کربن که تشکیل شده است. بخش هایی دولومیتی گردیده و بخش بالایی شیلی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.