مقاله شیرینی پزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله شیرینی پزی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شیرینی پزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شیرینی پزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شیرینی پزی :

باقلوای هندی
مواد لازم:
تخم مرغ= عدد

روغن مایع= گرم
آرد= گرم
مغز پسته یا نارگیل یا بادام= لیوان پودر شده
شکر= گرم
پودر هل= قاشق مرباخوری سرصاف
بیکینگ پودر= قاشق مرباخوری
مغز پسته یا خلال پسته=برای تزئین
مواد لازم برای شیره:
شکر= گرم
آب= گرم
جوهر لیمو= قاشق مرباخوری
گلاب=/ پیمانه
طرز تهیه:
تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته با همزن خوب بزنید. بعد شکر را اضافه کرده دوباره بزنید،سپس هل را ریخته به هم زدن ادامه دهید تا شکر کاملا حل شود و کاملا صاف و یکدست شود،بعد روغن را ریخته سپس به دلخواه پودر یکی از مغزهای پسته،نارگیل یا بادام را ریخته مواد را خوب مخلوط کنید. در ظرفی دیگر آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده بار الک کنید و به مواد بیفزایید و آنقدر هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. سپس مایه بدست آمده را در سینی فر که از قبل آرد پاشیده و چرب شده بریزید و در طبقه وسط فر به مدت نیم ساعت با حرارت درجه سانتیگراد بگذارید تا بپزد.سپس آن را از فر در آورده برش زده و روی آن شیره بریزید و با مغز پسته خرد شده یا خلال پسته تزئین کنید. باقلوای شما آماده است.شیرین کام باشید!
طرز تهیه شیره:
برای تهیه شیره تمام مواد مورد نیاز نام برده برای این منظور را با هم مخلوط کرده و هم بزنید.

««شیرینی نان شکلاتی »»
طرز تهیه :
شکلات ، کره و شربت را درماهی تابه به نرمی حرارت داده تا آب شوند . کلوچه های خرد شده ، کشمش و خلال بادام را با آن مخلوط کنید و داخل قالب باقلوا بریزید و رویش را صاف کنید . روی آن گیلاسهای خرد شده بریزید و داخل یخچال بگذارید . پس از اینکه آماده شد ، آن را به صورت تکه های مربع یا مستطیل شکل ببرید .
مواد لازم :
شکلات شیرین
۴۰۰ گرم
کره
۱/۲ پیمانه
کشمش یا کشمش طلای
۱/۳ پیمانه
خلال بادام بو داده شده
۱/۲ پیمانه
کلوچه آرد گندم خرد شده
۱/۲-۲ پیمانه
گیلاس خرد شده
تعدادی

««شیرینی کره ای با ژله »»

طرز تهیه :
آرد ، پودر قند و بیکینگ پودر و نمک را الک کرده با کره مخلوط کرده و ورز دهید تا اینکه به صورت خرده نان در آید . وانیل شکری و زرده تخم مرغ هارا اضافه کرده تا به صورت خمیر درآید . خمیر را ورز داده تا آنکه نرم شود ، خمیر را در کیسه نایلونی قرار داده وبه مدت ۱ ساعت داخل یخچال گذاشته تا سرد شود . فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود . خمیر را نازک پهن کرده و به شکل ستاره یا به شکل گل قالب بزنید ، تعداد قالبها باید زوج باشد و با یک قالب کوچکتر وسط نیمی از خمیرهای قالب زده را مجدداً قالب بزنید تا تو خالی شوند . شیرینی ها را داخل سینی مخصوص شیرینی پزی قرار دهید وبه مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر گذاشته تا اینکه رنگش طلایی روشن شود . هنگامی که سرد شد ،ژله یا مارمالاد را روی نیمی از شیرینی ها مالیده و روی آن شیرینی هایی را که وسطشان رادرآورده اید قرار دهید و در آخر روی تمام شیرینی ها پودر قند بپاشید . سینی را ازفر بیرون آورده بعد از۲ دقیقه شیرینیها را روی پنجره فلزی قرار داده تا سرد شوند
مواد لازم :
نمک
۱/۸ قاشق چایخوری
آرد
۲ پیمانه
پودر قند
۱/۲ پیمانه
کره
۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر
۱/۲ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ
۳ عدد
وانیل شکری
۱/۴ قاشق چایخوری
ژله توت فرنگی یا مارمالاد توت فرنگی
به مقدار لازم
پودر قند
۱/۲ پیمانه

««دارچینی آلمانی»»
طرز تهیه :
آرد ، دارچین و نمک را الک کنید ، کره را به آن اضافه کرده و ورز دهید تا به صورت خرده های نان درآیند . شکر را به مایه اضافه نموده و مخلوط نمائید آن را در سینی شیرینی پزی ۲۲ در۱۴ سانتی بریزید و به طور یکنواخت در آن فشار دهید و با چنگال رو ی آن را ناهموار کنید . مدت ۱ ساعت آن را در یخچال بگذارید تا سرد شود . فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کرده تا گرم شود و بعد شیرینی را به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در طبقه وسط فر گذاشته تا پخته و طلایی رنگ شود . هنگامی که هنوز گرم است ، با استفاده از چاقوی تیز آن را به صورت تکه های مستطیل شکل ببرید .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.