مقایسه خودبیمارانگاری، اضطراب اجتماعی و اجتناب شناختی در مادران دانش آموزان با و بدون ناتوانایی های یادگیری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه خودبیمارانگاری، اضطراب اجتماعی و اجتناب شناختی در مادران دانش آموزان با و بدون ناتوانایی های یادگیری دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه خودبیمارانگاری، اضطراب اجتماعی و اجتناب شناختی در مادران دانش آموزان با و بدون ناتوانایی های یادگیری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه خودبیمارانگاری، اضطراب اجتماعی و اجتناب شناختی در مادران دانش آموزان با و بدون ناتوانایی های یادگیری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه خودبیمارانگاری، اضطراب اجتماعی و اجتناب شناختی در مادران دانش آموزان با و بدون ناتوانایی های یادگیری :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

هدف: هدف پژوهش حاضر مقایسه خودبیمارانگاری، اضطراب اجتماعی و اجتناب شناختی در بین مادران دانش- آموزان با و بدون ناتوانیهای یادگیری بود. روش: این پژوهش، علی مقایسه ای و از نوع مورد شاهدی است. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه مادران دانش آموزان ۹ تا ۱۴ ساله با و بدون مبتلا به ناتوانایی های یادگیری شهر اردبیل در سال ۱۳۹۲ می باشد. آزمودنی های پژوهش شامل ۸۰ نفر از مادران دانش آموزان مبتلا به ناتوانایی یادگیری بود کهبا استفاده از روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شدند. و ۸۰ نفر از مادران دانش آموزان عادی که به شیوه همتاسازی )بر اساس سن مادر، تحصیلات و تعداد فرزندان( انتخاب شدند. یافتهها: برای جمعآوری دادهها از مقیاس خودبیمارانگاری ) AHT (، اضطراب اجتماعی) SAD ( و اجتناب شناختی استفاده شد. نتایج: تحلیل واریانس چندمتغیری ) MANOVA ( نشان داد که بین مادران دانش آموزان با و بدون ناتوانیهای یادگیری در خودبیمار انگاری، اضطراب اجتماعی و اجتناب شناختی تفاوت معناداری وجود دارد ) ۰/۰۰۱ P< ( این نتایج نشان میدهد که مشکل در سازماندهی اطلاعات، ترس از ارزیابی منفی و انزوا از جمله عوامل خطرپذیر برای ابتلا این مادران به اختلالات روانی و خودبیمارانگاری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.