بررسی نقش مولفه های فراشناختی وراهبردهای مقابله ای با فرسودگی شغلی مطالعه موردی کارمندان مخابرات شهرستان ارومیه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی نقش مولفه های فراشناختی وراهبردهای مقابله ای با فرسودگی شغلی مطالعه موردی کارمندان مخابرات شهرستان ارومیه دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نقش مولفه های فراشناختی وراهبردهای مقابله ای با فرسودگی شغلی مطالعه موردی کارمندان مخابرات شهرستان ارومیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نقش مولفه های فراشناختی وراهبردهای مقابله ای با فرسودگی شغلی مطالعه موردی کارمندان مخابرات شهرستان ارومیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی نقش مولفه های فراشناختی وراهبردهای مقابله ای با فرسودگی شغلی مطالعه موردی کارمندان مخابرات شهرستان ارومیه :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

فرسودگی شغلی موضوعی است که نه تنها با بهداشت روانی کارکنان بلکه با میزان بهره وری آنان نیز رابطه دارد؛ بنابراین، به همین سبب آشنا شدن با روش های مقابله موثر با فشارهای روانی، شناخت؛ پیشگیری و غلبه برفرسودگی شغلی، ضمن ارتقای بهداشت روانی در بهبود اثر بخشی و بهره وری نیروی انسانی و ارتقای سطح کیفیت خدمات نیز نقش بسزایی خواهد داشت. هدف از این پژوهش سنجش وضعیت فرسودگی شغلی و ابعاد آندر میان کارکنان مخابرات ارومیه و ارایه راه کارهای پیشگیری از بروز و مقابله با آن است. روش پژوهش از لحاظ هدف کاربردی و به شیوه ی توصیفی و از نوع همبستگی انجام شده است. ابزار گردآوری داده ها مصاحبه وپرسشنامه بوده است.جامعه آماری شامل کلیه کارکنان اعم از رسمی شرکت مخابرات شهرستان ارومیه در شش ماهه دوم سال ۱۹۳۱ می باشد که به تعداد ۱۵۱ نفر می باشد. برای تعیین حجم نمونه از فرمول کوکران استفاده شده که براین اساس حجم نمونه آماری ۱۱۳ نفر می باشد. نمونه گیری از جامعه به روش نمونه گیری تصادفی ساده انجام شده است. ابزار پژوهش شامل پرسشنامه راهبردهای مقابله ای بیلینگز و موس ) ۱۳۹۱ (، پرسشنامه فرسودگی شغلی ماسلاچ ) ۱۳۳۱ (، پرسشنامه فراشناخت )ولز و همکاران( می باشد. برای تجزیه و تحلیل داده هااز آزمون همبستگی پیرسون و آزمون رگرسیون گام به گام توسط نرم افزار SPSS19 استفاده شده است. نتایج پژوهش نشان می دهد، متغیر مورد بررسی در وضعیت تامل برانگیز قرار داشته و ضرورت دارد مدیریت به عوامل ایجاد این وضعیت که احساس خستگی و فشار شغلی و ارزیابی منفی از عملکرد خود از مهمترین آن ها هستند توجه نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.