تاثیر یون های نقره بر محتوای برخی ترکیبات ثانویه و میزان فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز در گیاه سویا تحت تیمار اتیلن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر یون های نقره بر محتوای برخی ترکیبات ثانویه و میزان فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز در گیاه سویا تحت تیمار اتیلن دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر یون های نقره بر محتوای برخی ترکیبات ثانویه و میزان فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز در گیاه سویا تحت تیمار اتیلن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر یون های نقره بر محتوای برخی ترکیبات ثانویه و میزان فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز در گیاه سویا تحت تیمار اتیلن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر یون های نقره بر محتوای برخی ترکیبات ثانویه و میزان فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز در گیاه سویا تحت تیمار اتیلن :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

سویا Glycine max L یکی از فراوان ترین محصولات کشت شده در سراسر جهان است. هدف از این تحقیق بررسی اثرات یون نقره بر محتوای برخی ترکیبات ثانویه و میزان فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیا لیاز pal در گیاه سویا تحت تیمار اتیلن است. در این تحقیق بذر گیاه سویا رقم DPX در گلدان های حاوی پرلیت و برای هر تیمار سه تکرار تصادفی کاشته شد. تیمار نیترات نقره در غلظت های ۲۵ و ۵۰ میکرومولار به مدت ۱۰ روز و اتیلن در غلظت های ppm 300 و ۱۰۰ به مدت ۴۸ ساعت بوده است.گیاهان در مرحله ۳ تا ۵ برگی از گلدان خارج شدند. اندازه گیری میزان آنتوسیانین با روش۱۹۷۹ Wagner اندازه گیری میزان فلاونوئیدها باروش آلومینیوم کلراید کالریمتری، سنجش محتوای ترکیبات فنلی کل با استفاده از روش Laima and Soland 1999 و اندازه گیری میزان فعالیت آنزیم PAL با استفاده از روش Hahldbrock and Rogg 1975 انجام شد. نتایج به وسیله آزمون دانکن با سطح معنی داری ۵ درصد بررسی شد. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داده است که تیمار ppm 100 اتیلن باعث افزایش معنی دار میزان آنتوسیانین و تیمار نیترات نقره باعث افزایش معنی دار میزان فلاونوئیدها، محتوای فنل کل و میزان فعالیت آنزیم PAL نسبت به گیاهان شاهد شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.