پارامترهای کیفیت شیمیایی و الگوی آنتوسیانین سیب گوشت قرمز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
پارامترهای کیفیت شیمیایی و الگوی آنتوسیانین سیب گوشت قرمز دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پارامترهای کیفیت شیمیایی و الگوی آنتوسیانین سیب گوشت قرمز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پارامترهای کیفیت شیمیایی و الگوی آنتوسیانین سیب گوشت قرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پارامترهای کیفیت شیمیایی و الگوی آنتوسیانین سیب گوشت قرمز :
تعداد صفحات :۱۶
چکیده مقاله:
سیبهای گوشت قرمز منطقه ابر – شاهرود- ایران به دلیل پارامترهای کیفیت شیمیایی شامل آنتوسیانینها و رنگشان مورد ارزیابی قرار گرفتند. غلظت های آنتوسیانین به طور قابل توجهی نسبت به سیبهای معمول بالاتر بود. به علت محتوای بالای بالای اسید مالیک آن، واریته ی مورد نظر با مشخصه ی درخشندگی زیاد شناخته می شود. در میان آنتوسیانینها، سیانیدین- ۳- مالویل- گالاکتوزید و ۵- کربوکسیل- پیرانو- سیانیدین- هگزوسید تشخیص داده شدند که قبلا در سیبهایی که به طور آزمایشی بوسیله HPLC-MS شناسایی شده بودند مشاهده نشده بود. بیشترین مقدار آنتوسیانین و محتوای نهایی فنولها در پوست سیب مشابه با ظرفیتهای نسبی آنتی اکسیدانی مشاهده شد که به ترتیب بوسیله آزمون های FRAP , TEAC تعیین شده بودند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.