بررسی ترکیبات و خاصیت ضد میکروبی اسانس الئورزین بنه بر علیه میکروارگانیسم های بیماریزا و عامل فساد مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ترکیبات و خاصیت ضد میکروبی اسانس الئورزین بنه بر علیه میکروارگانیسم های بیماریزا و عامل فساد مواد غذایی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ترکیبات و خاصیت ضد میکروبی اسانس الئورزین بنه بر علیه میکروارگانیسم های بیماریزا و عامل فساد مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ترکیبات و خاصیت ضد میکروبی اسانس الئورزین بنه بر علیه میکروارگانیسم های بیماریزا و عامل فساد مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ترکیبات و خاصیت ضد میکروبی اسانس الئورزین بنه بر علیه میکروارگانیسم های بیماریزا و عامل فساد مواد غذایی :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

میکروارگانیسم های بیماری زا می توانند موجب مسمومیتهای غذایی، التهاب های گوارشی و فساد فرآورده های غذایی شوند.اسانس الئورزین بنه(Pistacia atlantica subsp.kurdica) یا پسته وحشی علاوه بر اینکه یک منبع غذایی غنی محسوب میگردد، میتواند به عنوان یک گیاه دارویی نیز مطرح باشد. هدف از این تحقیق تعیین فعالیت ضدمیکروبی اسانس بنه بر روی سویه های میکروبی استافیلوکوکوس اورئوس ۲۵۹۲۳ ATCC اشرشیاکلی ۲۵۹۲۲ ATCC کلایورومایسس مارکسیاسوس ۵۱۹۵ PTCC و پنیسلیوم نوتاتوم ۵۰۷۴ PTCC می باشد. در این تحقیق ابتدا ترکیبات شیمیایی اسانس بنه توسط گاز کروماتوگرافی جرمی مورد بررسی قرار گرفت که آلفا پنین به عنوان جز اصلی ۹۱/۴۷% ترکیبات شیمیایی این اسانس شناسایی شد. سپس اثرات ضدمیکروبی اسانس الئورزین بنه در سه تکرار به سه روش انتشار دیسک کاغذی (تعیین هاله عدم رشد)، تعیین حداقل غلظت کشندگی MBC تعیین حداقل غلظت بازدارندگی MIC مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج بررسی نشان داد که قطر هاله عدم رشد استافیلوکوکوس اورئوس کمترین و کلایورومایسس مارکسیانوس بیشترین قطر هاله عدم رشد را نسبت به اسانس الئورزین بنه نشان داد ۰/۰۵>p میزان MIC و MBC به ترتیب در مورد استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلی ۶۲/۵ میکرولیتر بر میلی لیتر و ۶۲/۵ برای کلایورومایسس مارکسیانوس ۱۵/۶ میکرولیتر بر میلی لیتر، ۳۱/۲۵ پنیسلیوم نوتاتوم ۳۱/۲۵ میکرولیتر بر میلی لیتر و ۳۱/۲۵ گزارش گردید.بنابراین تحقیق حاضر نشان داد که اسانس الئورزین بنه فعالیت ضدمیکروبی قابل ملاحظهای در مقابل باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی و قارچ های مورد بررسی کلایورومایسس مارکسیانوس و پنیسیلیوم نوتاتوم دارد بنابراین استفاده از این اسانس را میتوان به عنوان نگهدارنده غذایی طبیعی در فرآوردههای مواد غذایی پیشنهاد داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.