مقایسه کارآیی روشهای پارامتریک و ناپارامتریک در طبقه بندی پوشش اراضی با استفاده از تصاویر ماهوار های لندست ۸


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه کارآیی روشهای پارامتریک و ناپارامتریک در طبقه بندی پوشش اراضی با استفاده از تصاویر ماهوار های لندست ۸ دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه کارآیی روشهای پارامتریک و ناپارامتریک در طبقه بندی پوشش اراضی با استفاده از تصاویر ماهوار های لندست ۸  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه کارآیی روشهای پارامتریک و ناپارامتریک در طبقه بندی پوشش اراضی با استفاده از تصاویر ماهوار های لندست ۸،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه کارآیی روشهای پارامتریک و ناپارامتریک در طبقه بندی پوشش اراضی با استفاده از تصاویر ماهوار های لندست ۸ :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

نقشه پوشش اراضی یکی از اطلاعات پایه در مطالعات مربوط به برنامه ریزی و ارزیابی محیط زیست شهری می باشد. فناوری سنجش از دور به دلیل ارائه اطلاعات به روز از سطح زمین با مقیاس های زمانی و مکانی مختلف، پتانسیل بالایی در تهیه نقشه به روز پوشش اراضی شهری دارد. هدف پژوهشی حاضر مقایسه کارایی روش پارامتریک (حداکثر احتمالی) و ناپارامتریک (ماشین بردار پشتیبان) در طبقه بندی تصاویر ماهوارهای می باشد. در این مطالعه از تصاویر لندست ۸ مربوط به تاریخ ۱۱ مرداد ۱۳۹۳ استفاده گردید. بررسی ها نشان داد که تصویر مورد استفاده زمین مرجع بود. پس از اطمینان از عدم نیاز به تصحیح هندسی، نمونه های تعلیمی جمع آوری و شاخص واگرایی نمونه های تعلیمی محاسبه شد. سپس نقشه پوشش اراضی با استفاده از دو الگوریتم حداکثر احتمال و ماشین بردار پشتیبان در هفت طبقه جاده، مناطق مسکونی، پوشش سبز، اراضی بایر، اراضی آیش، اراضی شور و رخنمون های سنگی تهیه شد. در نهایت میزان کارایی دو روش طبقه بندی، با استفاده از دو شاخص صحت کلی و ضریب کاپا ارزیابی گردید. نتایج نشان داد روش ماشین بردار پشتیبان با دقت کلی ۹۳/۴۴ درصد و ضریب کاپا ۰/۸۶ کارایی بالاتری را در مقایسه با روش حداکثر احتمالی در تهیه نقشه پوشش اراضی مناطق شهری دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.