بررسی میزان آلودگی کروم و نیکل در کاهو در منطقه ورامین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان آلودگی کروم و نیکل در کاهو در منطقه ورامین دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان آلودگی کروم و نیکل در کاهو در منطقه ورامین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان آلودگی کروم و نیکل در کاهو در منطقه ورامین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان آلودگی کروم و نیکل در کاهو در منطقه ورامین :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

با توجه به مصرف بالای سبزیجاتی مثل کاهو بررسی میزان عناصر سنگین از جمله کروم و نیکل در آن حائز اهمیت است. پساز بررسی های لازم در سال زراعی ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱، یازده منطقه مهم تحت کشت کاهو در شهرستانهای ورامین و پیشوا دراستان تهران انتخاب گردید. در زمان برداشت، از هر یک از مزارع انتخابی به طور تصادفی سه نمونه گیاه برداشته، وزن تازه وخشک گیاهان اندازهگیری گردید. نمونههای خشک شده با استفاده از روش هضم تر در اسید حل شد. غلظت کروم و نیکل درعصاره بدست آمده توسط دستگاه طیف سنجی جذب اتمی قرائت گردید.میانگین مقدار کروم در واحد وزن خشک کاهوی بهاره و پاییزه به ترتیب ۱۷/۴۶۳۶، ۱۵/۷۶۸۲ و میانگین آن در وزن تازه گیاه بهاره و پاییز به ترتیب ۰/۹۳۷۵ و ۰/۸۹۱۷ میلیگرم در کیلوگرم بدست آمد. در مورد نیکل نیز در تمام نمونهها غلظت نیکل کمتر از ۰/۰۵ میلیگرم در کیلوگرم بود و لذا گیاه مذکور فاقد آلودگی کروم و نیکل می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.