جداسازی و شناسایی ترکیبات فنولیک خنثی در عصاره گیاه چای کوهی (Stachys lavandulifolia) با کروماتوگرافی مایع- آشکارساز جرمی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جداسازی و شناسایی ترکیبات فنولیک خنثی در عصاره گیاه چای کوهی (Stachys lavandulifolia) با کروماتوگرافی مایع- آشکارساز جرمی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جداسازی و شناسایی ترکیبات فنولیک خنثی در عصاره گیاه چای کوهی (Stachys lavandulifolia) با کروماتوگرافی مایع- آشکارساز جرمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی و شناسایی ترکیبات فنولیک خنثی در عصاره گیاه چای کوهی (Stachys lavandulifolia) با کروماتوگرافی مایع- آشکارساز جرمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جداسازی و شناسایی ترکیبات فنولیک خنثی در عصاره گیاه چای کوهی (Stachys lavandulifolia) با کروماتوگرافی مایع- آشکارساز جرمی :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

سنبله زیبا یا چای کوهی (Stachys lavandulifolia) گیاه دارویی شناخته شده است. برای درک بهتر اثرات داروئی این گیاه نیاز به شناسایی دقیق ترکیبات آن است. به همین منظور در این مطالعه جداسازی و خالص سازی جزء ترکیبات فنولیک خنثی عصاره متانولی این گیاه با استفاده از روش استخراج با فاز جامد و کارتریج C18 انجام شد. در ادامه این تحقیق شناسایی ترکیبات عصاره خالص شده با استفاده از کروماتوگرافی مایع- آشکارساز جرمی/جرمی انجام شد. نتایج این مطالعه نشان داد که ۲۰ ترکیب فنولیک مختلف در جزء خالص سازی شده توسط کارتریج C18 وجود داشت. همچنین نتایج مربوط به کروماتوگرام نشان داد که غالبترین ترکیب فنولیک در این جزء نارینجنین بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.